Expositie Adult Alternative

een project van Wouter Christiaens — Nijmegen, Nederland
Expositie Adult Alternative

Adult Alternative is de eerste erotische fototentoonstelling met transgender modellen ooit

Wouter Christiaens
Wouter Christiaens
organisator foto-expo's

Met Pride Photo Nijmegen brengen wij LHBTI’ers in al hun verscheidenheid in beeld. Wij zetten mensen aan het denken over stereotype beelden.

1 project gesteund

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 75 of meer
  Sensuele photoshoot tijdens het openingsweekend

  Altijd al de hoofdrol willen spelen in een sensuele photoshoot? Tijdens het openingsweekend duik je onder begeleiding van fotograaf Joëlle de Vries de photobooth in. Er zijn 4 photoshoots op zaterdag 5 september en 4 photoshoots op zondag 6 september beschikbaar.

 • € 13 of meer
  Set ansichtkaarten met foto’s uit de serie van Jesse van den Berg

  Een exclusieve set van drie ansichtkaarten met foto's uit de serie die Jesse van den Berg voor Adult Alternative heeft gemaakt.

 • € 15 of meer
  Katoenen Pride Photo Nijmegen Tas

  Draag tijdens het shoppen of boodschappen doen met trots onze Pride Photo Nijmegen tas. Deze tegenprestatie kun je ophalen bij de tentoonstelling.

 • € 20 of meer
  Sint-Ontkommer-draagtas

  Met Adult Alternative in de Stevenskerk, mag de verbinding met Sint-Ontcommer niet ontbreken. In de Stevenskerk is het beeld van de fictieve heilige Sint-Ontcommer te zien. Het beeld vertelt de legende van een jonge vrouw die ongewenst uitgehuwelijkt werd door haar vader. Zij bad tot God om dit huwelijk te voorkomen. God gaf haar daarom een baard en de beoogde huwelijkskandidaat zag hierna af van het huwelijk. Wat blijkt? Sint-Ontcommer heeft nooit bestaan. Men nam Italiaanse beelden van Jezus mee naar huis en het thuisfront zag het gewaad van Jezus aan voor een jurk. Hierdoor werd het beeld aangezien voor een vrouw. Sint-Ontkommer is daarmee een voorbeeld van hoe sociale gendernormen en het onbekende ervoor kunnen zorgen dat misstanden blijven bestaan. Daarom presenteren wij de Sint-Ontkommer-draagtas.

 • € 25 of meer
  Fotobook Enclose door Prins de Vos

  De lethargie van de jonge liefde: twee jongens, verliefd op elkaar, verliefd zoals verliefde jongens teder en stoer zijn ineen. Samen op steeds nieuwe plekken, rommelige zolderkamers, afhangende schoudertjes, handgeschreven brief op tafel. Geen spektakel, eerder lethargie en landerig dralen. Maar drama ziet er anders uit als het van binnen zit. Het is alsof ze niet goed begrijpen maar wel de indruk hebben dat ze binnen zijn, deelgenoot van het grote mysterie. (Recensie Vrij Nederland).

 • € 50 of meer
  A4 formaat foto uit het werk van Sara Donkers

  A4 formaat foto uit het werk van Sara Donkers. Er zijn er maar twee beschikbaar. Deze tegenprestatie kun je ophalen bij de tentoonstelling.

 • € 50 of meer
  RISO-print op A4 formaat uit het werk van Julius Thissen

  Uit een gelimiteerde oplage van 50 stuks stelt fotograaf Julius Thissen een van zijn beelden beschikbaar. A4 formaat en afgedrukt met RISO. Deze tegenprestatie kun je ophalen bij de tentoonstelling.

 • € 50 of meer
  Hahnemuhle Fine art prints door Prins de Vos

  Prints van fotograaf Prins de Vos. Formaat 20 x 30cm (ongeveer A4)

 • € 65 of meer
  Boek De Stevenskerk 750 jaar spiegel van Nijmegen.

  Maar liefs 320 pagina's, gebonden en rijk geïllustreerd over onder meer de bouwgeschiedenis, het exterieur, het interieur en de wederopbouw van de kerk na WOII. Deze tegenprestatie kun je ophalen bij de tentoonstelling.

 • € 70 of meer
  Combipakket van fotograaf Prins de Vos

  Fotobook Enclose door Prins de Vos én Hahnemuhle Fine art prints door Prins de Vos

 • € 100 of meer
  A3 formaat foto uit het werk van Sara Donkers.

  A3 formaat foto uit het werk van Sara Donkers. Er is er maar een beschikbaar. Deze tegenprestatie kun je ophalen bij de tentoonstelling.

 • € 100 of meer
  Een date met Jesse

  Een blind date met onze fotograaf Jesse van den Berg. Eigenlijk een halve blind date want jij weet met wie je op date gaat, maar Jesse weet dat niet. Verras hem!

 • € 1.000 of meer
  Photoshoot met Sara Donkers

  Duik met fotografe Sara Donkers de studio in voor een photoshoot en drie bewerkte digitale beelden.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023