Hoera!! Willie & Natie - willie d. wallace album is geslaagd!

Dankzij 135 donaties die samen € 4.305 opleverden voor Willie & Natie.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

willie d. wallace album

De eerste willie d wallace plaat vol vreugde kwetsbaarheid, eensgezindheid, heerlijke grooves en toontjes

Willie & Natie
Willie & Natie
muzikant

Ik ben willie d. wallace, muzikant en songwriter. Bezig met de opnames van mijn eerste plaat.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Gesigneerde LP + akoestische demo's & tracks die het niet gered hebben

  Je krijgt van mij een gesigneerde LP + digitaal de (akoestische) demo's van de songs van de plaat en de demo's van 2 liedjes die de plaat net niet gehaald hebben. Plus jouw naam in de LP hoes

 • € 10 of meer
  Digitale LP

  1 week voor de officiële release krijg je alle 8 de nummer online toegestuurd. En dat terwijl in eerste instantie maar 4 nummers online komen!

 • € 20 of meer
  Primeur: 1 song van het album zodra ie klaar is

  Je krijgt zodra de definitieve versies binnen zijn 1 song van het album, dus ver voor de release!) digitaal toegestuurd zodat je er alvast van kan genieten!

 • € 30 of meer
  Je naam in de LP hoes

  Omdat ik je bijzonder dankbaar ben voor je steun komt jouw naam in de hoes te staan. Let op: ik gebruik de naam die ik via jouw donatie via Voordekunst door krijg. Enkel echte namen, grapjes worden niet meegenomen :)

 • € 40 of meer
  Gesigneerde LP

  Je krijgt van me een gesigneerde LP opgestuurd met daarop uiteraard jouw naam. Plus jouw naam in de LP hoes

 • € 60 of meer
  Persoonlijke uitnodiging albumrelease concert

  Uiteraard te gek om de plaat te kunnen luisteren maar muziek komt pas echt tot leven als het live word gespeeld. Je krijgt een een persoonlijke uitnodiging voor het album release concert. De datum maak ik bekend zodra de Corona maatregelen het toelaten. Plus jouw naam in de LP hoes & de LP opgestuurd

 • € 70 of meer
  Gesigneerde LP met handgeschreven boekje met alle lyrics

  Je krijgt niet alleen maar de LP met je naam daarin en alle demo's maar ook een handgeschreven boekje met alle teksten en context waar de liedjes vandaan komen. Een extra kijkje in mijn hart.

 • € 90 of meer
  Persoonlijke livestream concert

  Voor dit bedrag verzorg ik samen met een muzikant een persoonlijk livestream concert van 20 minuten via Zoom. Let op: ik communiceer na afloop van de crowdfunding 3 avonden waarop deze concerten mogelijk zijn. Het livestream concert moet op een van die 3 avonden plaatsvinden.

 • € 140 of meer
  My love for you is immense!

  Mijn song 'My love for you is immense' gaat over hoe dankbaar ik ben dat mensen om me heen die me helpen in het leven. Ik herschrijf dit nummer voor jou, ik neem hem op en stuur hem je digitaal toe.

 • € 250 of meer
  Huiskamerconcert

  Ik kom samen met een muzikant bij jou thuis langs voor een huiskamer concert van 45 minuten. Onder andere speel ik daar het specifiek voor jou herschreven 'My love for you is immense'. Let op: concerten zullen pas plaatsvinden als de Corona maatregelen het toelaten, wanneer dat is gebeurd uiteraard in overleg. Plus alle voorgaande tegenprestaties met uitzondering van het live streamconcert

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023