40 toprecepten waarmee ik 33 kilo afviel

een project van Wouter Cornet — Almere
40 toprecepten waarmee ik 33 kilo afviel

Wie helpt mij om mijn droom te realiseren en mijn boek tot leven te wekken?

Wouter Cornet
Wouter Cornet
Programma maker

Ik ben 33 kilo afgevallen en ben nu al langer dan een jaar slank. Ik heb een duurzame oplossing gevonden in de strijd tegen mijn overgewicht

 • Helaas!

  Dit project is niet succesvol gefinancierd via voordekunst.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Digitale versie van mijn boek! En 20 extra dieetrecepten

  Iedereen die 50 euro of meer doneert krijgt een speciale digitale versie van het boek. Dat bevat niet alleen 40 overheerlijke recepten maar ook motivationele teksten. Tips en ervaringen hoe ik 33 kilo afviel. En nog 20 extra recepten die niet in het gedrukte boek staan, maar wel heerlijk zijn om tijdens je dieet te eten!

 • € 10 of meer
  Eeuwige dank! En ontvangst van 10 heerlijke dieetrecepten die het boek net niet hebben gered!

  Iedereen die mij helpt om mijn doel te bereiken ben ik eeuwig dankbaar! Als je 10 euro of meer doneert stuur ik je als blijk van waardering, digitaal, 10 heerlijke recepten toe die het boek net niet hebben gered! Maar zeker zeer de moeite waard zijn om tijdens je dieet van te genieten!

 • € 25 of meer
  Digitale versie van mijn boek!

  Iedereen die 25 euro of meer doneert krijgt een speciale digitale versie van het boek. Dat bevat niet alleen 40 overheerlijke recepten maar ook motivationele teksten. Tips en ervaringen hoe ik 33 kilo afviel!

 • € 35 of meer
  Digitale versie van mijn boek en 10 extra recepten!

  Iedereen die 35 euro of meer doneert krijgt een speciale digitale versie van het boek. Dat bevat niet alleen 40 overheerlijke recepten maar ook motivationele teksten. Tips en ervaringen hoe ik 33 kilo afviel. En nog 10 extra recepten die niet in het gedrukte boek staan, maar wel heerlijk zijn om tijdens je dieet van te genieten!

 • € 75 of meer
  Gesigneerd exemplaar! Digitale versie van mijn boek en 20 extra recepten!

  Iedereen die 75 euro of meer doneert krijgt een gesigneerd exemplaar van mijn boek thuisgestuurd! En bovendien krijg je een speciale digitale versie van het boek. Dat bevat niet alleen 40 overheerlijke recepten maar ook motivationele teksten. Tips en ervaringen hoe ik 33 kilo afviel. En ook nog eens 20 extra recepten die niet in het gedrukte boek staan. En natuurlijk mijn eeuwige dank!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2020