Hoera!! Sam - (on)sterfelijkheid in lijn is geslaagd!

Dankzij 73 donaties die samen € 2.795 opleverden voor Sam.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

(on)sterfelijkheid in lijn

Een geïllustreerde autobiografie, verteld vanuit de beleving van een opgenomen jongere bij de GGZ (HIC).

Sam
Sam
.

.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Een exemplaar en ansichtkaart voor u!

  U ontvangt een exemplaar van het boek zodra deze in productie gaat. Aan u de keuze of u deze gesigneerd wilt hebben. Daarnaast ontvangt u twee illustraties uit het boek, geprint op ansichtkaarten. Daarvan zal de eerste een geschreven bedankje vanuit mij aan u bevatten. De tweede krijgt u er ongeschreven bij. De gehele tegenprestatie wordt voor augustus van dit jaar (2020) aan huis geleverd.

 • € 25 of meer
  Een klein aandenken voor u!

  U ontvangt, als bedankje, twee illustraties uit het boek geprint op ansichtkaarten. Daarvan zal de eerste een geschreven bedankje vanuit mij aan u bevatten. De tweede krijgt u er ongeschreven bij. De tegenprestatie wordt voor Juli van dit jaar (2020) aan huis geleverd.

 • € 75 of meer
  Een exemplaar en illustratie op canvas voor u.

  U ontvangt een exemplaar van het boek zodra deze in productie gaat. Aan u de keuze of u deze gesigneerd wilt hebben. Daarnaast ontvangt u één van de illustraties uit het boek op canvas (60x40CM). Handgemaakt uiteraard. U mag een keuze maken welke illustratie uw voorkeur heeft, daarover neem ik contact met u op. Tenslotte ontvangt u twee illustraties uit het boek, geprint op ansichtkaarten. Daarvan zal de eerste een geschreven bedankje vanuit mij aan u bevatten. De tweede krijgt u er ongeschreven bij. De gehele tegenprestatie wordt voor augustus van dit jaar (2020) aan huis geleverd.

 • € 150 of meer
  Twee exemplaren en naamsvermelding voor u!

  U ontvangt twee exemplaren van het boek zodra deze in productie gaat. Daarnaast ontvangt u naamsvermelding in het dankwoord van het boek. Tenslotte ontvangt u twee illustraties uit het boek, geprint op ansichtkaarten. Daarvan zal de eerste een geschreven bedankje vanuit mij aan u bevatten. De tweede krijgt u er ongeschreven bij. De gehele tegenprestatie wordt voor augustus van dit jaar (2020) aan huis geleverd.

 • € 250 of meer
  Vier exemplaren en zeefdruk voor u!

  U ontvangt vier exemplaren van het boek zodra deze in productie gaat. Ook ontvangt u naamsvermelding in het dankwoord van het boek. Als klap op de vuurpijl ontvangt u een zeefdruk van één van de illustraties uit het boek. Uiteraard handgemaakt. Tenslotte ontvangt u, als bedankje, twee illustraties uit het boek geprint op ansichtkaarten. Daarvan zal de eerste een geschreven bedankje vanuit mij aan u bevatten. De tweede krijgt u er ongeschreven bij. De gehele tegenprestatie wordt voor augustus van dit jaar (2020) aan huis geleverd.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023