(on)sterfelijkheid in lijn

een project van Sam Woerdeman — Breda, Nederland
(on)sterfelijkheid in lijn

Een geïllustreerde autobiografie, verteld vanuit de beleving van een opgenomen jongere bij de GGZ (HIC).

Sam Woerdeman
Sam Woerdeman

Hoera! We hebben met nog 11 dagen te gaan het doelbedrag van € 2.000 bereikt en proberen nu de € 3.000 te halen!

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 50 of meer
  Een exemplaar en ansichtkaart voor u!

  U ontvangt een exemplaar van het boek zodra deze in productie gaat. Aan u de keuze of u deze gesigneerd wilt hebben. Daarnaast ontvangt u twee illustraties uit het boek, geprint op ansichtkaarten. Daarvan zal de eerste een geschreven bedankje vanuit mij aan u bevatten. De tweede krijgt u er ongeschreven bij. De gehele tegenprestatie wordt voor augustus van dit jaar (2020) aan huis geleverd.

 • € 25 of meer
  Een klein aandenken voor u!

  U ontvangt, als bedankje, twee illustraties uit het boek geprint op ansichtkaarten. Daarvan zal de eerste een geschreven bedankje vanuit mij aan u bevatten. De tweede krijgt u er ongeschreven bij. De tegenprestatie wordt voor Juli van dit jaar (2020) aan huis geleverd.

 • € 75 of meer
  Een exemplaar en illustratie op canvas voor u.

  U ontvangt een exemplaar van het boek zodra deze in productie gaat. Aan u de keuze of u deze gesigneerd wilt hebben. Daarnaast ontvangt u één van de illustraties uit het boek op canvas (60x40CM). Handgemaakt uiteraard. U mag een keuze maken welke illustratie uw voorkeur heeft, daarover neem ik contact met u op. Tenslotte ontvangt u twee illustraties uit het boek, geprint op ansichtkaarten. Daarvan zal de eerste een geschreven bedankje vanuit mij aan u bevatten. De tweede krijgt u er ongeschreven bij. De gehele tegenprestatie wordt voor augustus van dit jaar (2020) aan huis geleverd.

 • € 150 of meer
  Twee exemplaren en naamsvermelding voor u!

  U ontvangt twee exemplaren van het boek zodra deze in productie gaat. Daarnaast ontvangt u naamsvermelding in het dankwoord van het boek. Tenslotte ontvangt u twee illustraties uit het boek, geprint op ansichtkaarten. Daarvan zal de eerste een geschreven bedankje vanuit mij aan u bevatten. De tweede krijgt u er ongeschreven bij. De gehele tegenprestatie wordt voor augustus van dit jaar (2020) aan huis geleverd.

 • € 250 of meer
  Vier exemplaren en zeefdruk voor u!

  U ontvangt vier exemplaren van het boek zodra deze in productie gaat. Ook ontvangt u naamsvermelding in het dankwoord van het boek. Als klap op de vuurpijl ontvangt u een zeefdruk van één van de illustraties uit het boek. Uiteraard handgemaakt. Tenslotte ontvangt u, als bedankje, twee illustraties uit het boek geprint op ansichtkaarten. Daarvan zal de eerste een geschreven bedankje vanuit mij aan u bevatten. De tweede krijgt u er ongeschreven bij. De gehele tegenprestatie wordt voor augustus van dit jaar (2020) aan huis geleverd.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2020