Hoera!! depend on me - DE RIVIER is geslaagd!

Dankzij 52 donaties die samen € 5.056 opleverden voor depend on me.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

DE RIVIER

Een getekende video over mijn straat, de Nieuwendijk. Om mee te wandelen.

depend on me
depend on me
kunstenaarsgroep

Gezamenlijk onderzoeksproject door professionele kunstenaars en amateurkunstenaars, geïnitieerd door Marieke Zwart

4 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Reproductie uit de serie

  Bij een donatie van 50 euro euro maak ik een reproductie van een tekening uit de serie op origineel (A4) formaat. Gesigneerd en verzonden (NL). Daarbij krijg je een link om gratis de video te streamen.

 • € 10 of meer
  Gratis stream

  Bij een donatie van 10 euro draag je bij aan het maken van het werk. Als dank krijg je een video link om altijd gratis te streamen.

 • € 25 of meer
  Reproductie van de titel tekening

  Voor een donatie van 25 euro krijg je een reproductie van de titel tekening op A5 formaat. Gesigneerd, incl verzenden! Ook krijg je een link om de video te kunnen bekijken.

 • € 75 of meer
  Reproductie, ingelijst

  Bij een donatie van 75 euro euro maak ik een reproductie van een tekening uit de serie op origineel (A4) formaat. Deze ontvang je gesigneerd, ingelijst en bij je thuis (NL). Daarbij krijg je een link om de video te streamen wanneer je wilt.

 • € 250 of meer
  Originele tekening uit de serie

  Bij een donatie van 250 euro krijg je een originele tekening uit de serie de rivier. Ik stel er 12 beschikbaar. Keuze uit de serie is in overleg. Je krijgt ook een persoonlijke link om de video te streamen wanneer je wilt. De tekening kun je komen ophalen of ik verzend het naar je adres (NL) of bij een DHL punt, op eigen risico.

 • € 300 of meer
  Originele tekening ingelijst

  Bij een donatie van 300 euro krijg je een originele tekening uit de serie de rivier, ingelijst bij je thuis bezorgd (op eigen risico) of je kunt hem bij me ophalen. Keuze uit de serie is in overleg. Ik stel 12 originelen beschikbaar. Je krijgt natuurlijk ook een persoonlijke link om de video te streamen wanneer je wilt.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023