Hoera!! Stephanie Bakker - Future Cities is geslaagd!

Dankzij 207 donaties die samen € 16.859 opleverden voor Stephanie Bakker.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Future Cities

Het boek Future Cities - foto's en verhalen uit de wereldsteden van morgen

Stephanie Bakker
Stephanie Bakker
Journalist / fotograaf

Future Cities is een multimediaproject over vijf verrassende wereldsteden; Kinshasa, Lima, Yangon, Medellín en Addis Abeba.

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Special deal

  Jaaa! Als donateur krijg je als eerste het boek thuisgestuurd + een prachtig printje van 13x18 cm en een set van vijf ansichtkaarten. En daarnaast natuurlijk onze eeuwige dank voor je bijdrage.

 • € 10 of meer
  Vriend van Future Cities

  Als vriend van Future Cities ontvang je een setje ansichtkaarten thuis en natuurlijk vinden we het fantastisch dat je enthousiast bent over dit project!

 • € 50 of meer
  Het boek bij je thuis

  Het boek van Future Cities bij je thuisbezorgd, met als extraatje een setje ansichtkaarten. En daarnaast natuurlijk onze eeuwige dank voor je bijdrage.

 • € 100 of meer
  Een boek voor jou en één om weg te geven

  Een boek voor jou en eentje om cadeau te geven aan die vriend of vriendin die net zo van reizen, steden of mooie fotografie houdt als jijzelf. Natuurlijk krijg je er twee setjes ansichtkaarten bij.

 • € 125 of meer
  Liever een print

  Wil je liever een print aan de muur dan een boek? Dat kan ook! Je ontvangt een print naar keuze van 50x33 cm op fine art paper (zelf in te lijsten). Je kunt kiezen uit zes foto's.

 • € 275 of meer
  Boek + print

  Een topdeal! Je krijg het boek thuisgestuurd en een print van 50x33 cm, geprint op aluminium en klaar om bij je thuis aan de muur te hangen. Je kunt kiezen uit zes foto’s. Ook de ansichtkaarten krijg je erbij.

 • € 400 of meer
  Een doos boeken

  Dat is nog eens handig, een hele doos prachtige fotoboeken (8x). Dan heb je altijd een cadeau in huis voor al die jarigen, etentjes of collega’s. Nog een idee: het boek van Future Cities is een bijzonder relatiegeschenk. En omdat je een hele doos tegelijk bestelt, krijg je er van ons een poster van het project bij (en natuurlijk die ansichtkaarten).

 • € 750 of meer
  Boek + print XL

  Hier krijg je geen spijt van! Je ontvangt het boek thuis en een prachtige grote print van 105x70 cm geprint op aluminium en klaar om thuis aan de muur te hangen. Je kunt kiezen uit zes foto’s, maar als je ons werk kent, kun je in overleg ook een foto naar keuze laten printen.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023