Hoera!! De Culturele Agenda - Steun de Culturele Agenda & haar gidsen! is geslaagd!

Dankzij 85 donaties die samen € 2.583 opleverden voor De Culturele Agenda.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Steun de Culturele Agenda & haar gidsen!

De Culturele Agenda geeft een podium aan de culturele sector én ondersteunt cultuurgidsen in hun ondernemerschap – help ons platform draaiende houden!

De Culturele Agenda
De Culturele Agenda

 • Hoera!

  Deze actiecampagne is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond deze actiecampagne.

 •   Tip
  € 70 of meer
  Kunstzinnig koffie halfuurtje

  Een digitaal koffie halfuurtje met een van onze kunsthistorische gidsen die je vanuit huis vertelt over de geschiedenis van een stad of kunstenaar. Geef je interessegebied aan en wij matchen jou! Vergeet je koffie met koekje niet klaar te zetten.

 • € 20 of meer
  Exclusieve virtuele stadswandeling

  Krijg vanuit je luie stoel toegang tot een exclusieve videolink naar een informatieve virtuele stadswandeling door Amsterdam, gegeven door onze innemende architectuurhistorische gids.

 • € 35 of meer
  2 x een exclusieve virtuele stadswandeling

  Je krijgt toegang tot twee exclusieve videolinks naar een informatieve virtuele stadswandeling door Amsterdam en Rotterdam, gegeven door een van onze architectuurhistorische gidsen.

 • € 100 of meer
  Online privé tour door een stad naar keuze

  Een virtuele privé tour van 45 minuten met een van onze gidsen door Amsterdam, Utrecht of Rotterdam via een videogesprek. Stuur onze cultuurgids naar plekken die jij graag vanuit je luie stoel wilt bewonderen en vraag maar raak!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil deze actiecampagne graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023