Hoera!! Henk Jan van Harten - van Harten over de Liefde is geslaagd!

Dankzij 102 donaties die samen € 6.025 opleverden voor Henk Jan van Harten.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

van Harten over de Liefde

Help ons een CD met 10 eigen liedjes over de liefde uit te brengen. Eén daarvan wordt een zomer-single.

Henk Jan van Harten
Henk Jan van Harten
Liedjesschrijver

Samen met anderen schrijf ik liedjes over de liefde. We willen er nu 10 op een CD zetten, want liefde verdient een publiek. Help je mee?

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 60 of meer
  vriend(in) van 'Van Harten over de Liefde'

  Vrienden van 'Van Harten over de Liefde' hebben een speciale plek in ons hart. Zij steunen ons het hele jaar door. Ze krijgen als eerste de CD en horen ook als eerste waar en wanneer we gaan optreden. Misschien is dat wel heel dichtbij, want ieder kwartaal verloten we onder onze vrienden een 'huiskamer-concert'. De winnaar kan dan zijn of haar vrienden uitnodigen voor avond vol liedjes en verhalen over liefde. En als we een nieuw lied hebben, delen we dat meteen met onze vrienden.

 • € 10 of meer
  Dankjewel, je bent een schat.

  Je bent een schat, want je draagt bij aan ons droomproject 'Van Harten over de Liefde' zonder er iets voor terug te vragen. Ach, waren er maar meer mensen zoals jij.

 • € 20 of meer
  CD 'Van Harten over de Liefde'

  Hier gaat het om: 10 originele liedjes over de liefde. Tekst en muziek uit het hart (en soms de tenen). Persoonlijk, universeel, ontroerend, humoristisch, ballades, funk, jazz, reggae; de liefde gaat oprecht door alle genres heen. Geen CD speler meer? Dan ontvang je een downloadcard, waarmee je de 10 liedjes kunt downloaden.

 • € 30 of meer
  Gesigneerde CD

  Misschien denk je: wat is de meerwaarde van zo'n gesigneerde CD? Word eerst maar eens beroemd. Rationeel klopt dat, maar emotioneel help je ons met het realiseren van een droomproject. Is dat geen meerwaarde? (En stel dat we beroemd worden...)

 • € 40 of meer
  2 CD'S & hartverwarmende brief

  Twee CD's! Eentje voor thuis en eentje voor in de auto. Of: eentje om te houden en eentje om weg te geven. Je mag het zelf weten en je krijgt er een brief bij die je hart zal warmen.

 • € 100 of meer
  VIP bij de CD presentatie

  Je bent een eregast bij de CD presentatie. En je mag iemand die je leuk vindt meenemen. Perfect voor een eerste date, maar ook leerzaam als je 30 jaar bent getrouwd. Jullie horen alle liedjes van de CD in een akoestische uitvoering, zeg maar ‘unplugged’. Tussendoor vertellen we verhalen over de liefde. Die verhalen staan niet op de CD, dus het is een CD-presentatie plus. Na afloop krijg je een gesigneerd exemplaar mee.

 • € 150 of meer
  Meedoen in de videoclip

  Je doet mee in de videoclip die we gaan maken om onze single te promoten. Afhankelijk van het nummer maken we een script waar jij met een geliefde in voorkomt. Heb je geen geliefde, neem dan een vriend(in) mee om samen te schitteren in de videoclip. Ga er vanuit dat je een dagdeel mee bezig bent. Na afloop krijg een gesigneerde CD mee. Deze tegenprestatie doen we maximaal 3 keer.

 • € 250 of meer
  Van Harten over de liefde bij jou in de huiskamer

  Nodig je vrienden en familie uit, want ‘Van Harten over de liefde’ komt bij jou in de huiskamer. We brengen alle liedjes van de CD in een akoestische uitvoering, zeg maar ‘unplugged’. Tussendoor vertellen we verhalen over de liefde. Die verhalen staan niet op de CD en dat maakt een huiskamer-concert zo geliefd. De CD krijg je vooraf opgestuurd, zodat je alvast in de stemming komt. En na het optreden krijg je nog 4 CD’s om uit te delen. Deze tegenprestatie doen we maximaal 10 keer.

 • € 500 of meer
  Mecenas van 'van Harten over de Liefde'

  Je stapt in een rijke traditie die al begon bij de oude Romeinen. Je bent voor ons een mecenas, een beschermheer of -vrouwe van kunstenaars. Je naam komt op de CD hoes en je bent onze eregast bij de CD presentatie. Je vrienden en familie kun je uitnodigen als we bij je thuis komen optreden. We brengen dan alle liedjes van de CD in een akoestische uitvoering, zeg maar ‘unplugged’. Tussendoor vertellen we verhalen over de liefde. Die verhalen staan niet op de CD en dat maakt dit optreden zo mecenas-waardig. Na afloop krijg je 10 CD’s om je vrienden en familie mee te verblijden. Deze tegenprestatie wordt maximaal 2 keer gedaan.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023