Hoera!! Music on Chairs - De Muren hebben Woorden is geslaagd!

Dankzij 62 donaties die samen € 4.359 opleverden voor Music on Chairs.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

De Muren hebben Woorden

Amersfoortse muurgedichten op muziek door componist A.M.Lemereis

Music on Chairs
Music on Chairs
concertorganisatie

Concertorganisatie Music on Chairs organiseert oorspronkelijke vocale kamermuziekconcerten in hartje Amersfoort.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 85 of meer
  Naamsvermelding en eigen partituur.

  U wordt als donateur genoemd in de ingebonden partituur die u thuis krijgt gestuurd. Tevens zullen wij u een (mp3) bestand van de concertopname van het werk doen toekomen.

 • € 40 of meer
  Naamsvermelding in partituur

  U wordt als donateur genoemd in de partituur. Tevens zullen wij u een (mp3) bestand van de concertopname van het werk doen toekomen.

 • € 150 of meer
  Naamsvermelding, partituur en kaartje

  U wordt als donateur genoemd in de ingebonden partituur die u bij de première krijgt . U ontvangt ook een kaartje voor het concert op 5 juli a.s.. Tevens is er gelegenheid voor een meet & greet met de componist èn dichter, uiteraard met inachtneming van de 1,5 m. afstandsregel.

 • € 350 of meer
  Nadere kennismaking met de componist

  Hoe zou het zijn om muziek te componeren, om er je beroep van te maken? De vooraanstaande jonge componist Anne-Maartje Lemereis vertelt in kleine kring hoe muzikale creativiteit in noten gevangen wordt, en ook hoe haar leven als componist er uitziet. U kunt haar vragen stellen en zij zal voorbeelden laten horen. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje. U wordt als donateur genoemd in de ingebonden partituur die u bij de première krijgt . U ontvangt ook een kaartje voor het concert op 5 juli a.s. . De bijeenkomst wordt op een gezamenlijk te kiezen moment gehouden, na de concertdatum van 5 juli, in de studio van sopraan Henriette Feith in Amersfoort.

 • € 1.000 of meer
  Kaartjes voor alle concerten!

  Als ongelofelijke gulle gever u ontvangt twee kaartjes. En niet alleen voor het concert van 5 juli maar voor àlle toekomstige concerten van de concertserie Music on Chairs. U wordt als donateur genoemd in de ingebonden partituur die u bij de première krijgt . Ook kunt u componist én dichter ontmoeten op een veilig 1,5 m. afstand na het concert tijdens een meet & greet.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023