De Muren hebben Woorden

een project van Music on Chairs — Amersfoort
De Muren hebben Woorden

Amersfoortse muurgedichten op muziek door componist A.M.Lemereis

Music on Chairs
Music on Chairs
concertorganisatie

Concertorganisatie Music on Chairs organiseert oorspronkelijke vocale kamermuziekconcerten in hartje Amersfoort.

1 project gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 85 of meer
  Naamsvermelding en eigen partituur.

  U wordt als donateur genoemd in de ingebonden partituur die u thuis krijgt gestuurd. Tevens zullen wij u een (mp3) bestand van de concertopname van het werk doen toekomen.

 • € 40 of meer
  Naamsvermelding in partituur

  U wordt als donateur genoemd in de partituur. Tevens zullen wij u een (mp3) bestand van de concertopname van het werk doen toekomen.

 • € 150 of meer
  Naamsvermelding, partituur en kaartje

  U wordt als donateur genoemd in de ingebonden partituur die u bij de première krijgt . U ontvangt ook een kaartje voor het concert op 5 juli a.s.. Tevens is er gelegenheid voor een meet & greet met de componist èn dichter, uiteraard met inachtneming van de 1,5 m. afstandsregel.

 • € 350 of meer
  Nadere kennismaking met de componist

  Hoe zou het zijn om muziek te componeren, om er je beroep van te maken? De vooraanstaande jonge componist Anne-Maartje Lemereis vertelt in kleine kring hoe muzikale creativiteit in noten gevangen wordt, en ook hoe haar leven als componist er uitziet. U kunt haar vragen stellen en zij zal voorbeelden laten horen. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje. U wordt als donateur genoemd in de ingebonden partituur die u bij de première krijgt . U ontvangt ook een kaartje voor het concert op 5 juli a.s. . De bijeenkomst wordt op een gezamenlijk te kiezen moment gehouden, na de concertdatum van 5 juli, in de studio van sopraan Henriette Feith in Amersfoort.

 • € 1.000 of meer
  Kaartjes voor alle concerten!

  Als ongelofelijke gulle gever u ontvangt twee kaartjes. En niet alleen voor het concert van 5 juli maar voor àlle toekomstige concerten van de concertserie Music on Chairs. U wordt als donateur genoemd in de ingebonden partituur die u bij de première krijgt . Ook kunt u componist én dichter ontmoeten op een veilig 1,5 m. afstand na het concert tijdens een meet & greet.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2020