Hoera!! Interlude - Fotoacademie eindexamen INTERLUDE is geslaagd!

Dankzij 82 donaties die samen € 4.192 opleverden voor Interlude.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Fotoacademie eindexamen INTERLUDE

Eindexamen expositie studenten Fotoacademie Amsterdam

Interlude
Interlude
Fotograaf

Eindexpositie 'INTERLUDE' in Loods 6, Amsterdam, 23 tot en met 26 oktober 2020

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 60 of meer
  Prive rondleiding door Rick Rindertsma

  Je krijgt een prive rondleiding langs een aantal van de makers. Daarbij krijg je natuurlijk veel inside informatie van de tourguide Rick. Dus ben je benieuwd hoe het proces van het afstuderen in de praktijk gaat en vindt je het leuk om in persoonlijk contact te komen met een van de makers, dan is dit zeker iets voor jou....

 • € 10 of meer
  Mondkapje van Erica Hagens

  Herbruikbaar mondkapje met een still. Niet medisch en wasbaar op 60 graden.

 • € 20 of meer
  Krant van het ´revalation' project van Romy Flamand

  Deze krant bestaat uit 48 pagina's, heeft als titel 'revelation' en gaat over vier jongen vrouwen met een achtergrond van zelfbeschaddiging.

 • € 40 of meer
  Polaroid van Jensy Franco

  Polaroid (20cmx20cm) in houten lijst

 • € 45 of meer
  Fine art print (A4) Frank Smolenaers

  Een print naar keuze (die ergens in het examenwerk te zien is van Frank Smolenaers. Geprint op fine art papier (210 x 297 mm) gesigneerd en veilig verzonden. Het soort papier(mat, glanzend of lustre) gaat in overleg met de fotograaf.

 • € 45 of meer
  Fine art print (A4) Niels Jansen

  Een print naar keuze (die ergens in het examenwerk te zien is van Niels Jansen. Geprint op fine art papier (210 x 297 mm) gesigneerd en veilig verzonden. Het soort papier(mat, glanzend of lustre) gaat in overleg met de fotograaf.

 • € 45 of meer
  Fineart print van Ehlana Polgara

  Een keuze uit een van de 5 prachtige prints van Ehlana. Ehlana heeft hiervoor een speciale selectie van beelden gemaakt die niet te zien waren op haar expositie. Dus wil je je laten verrassen en daarvoor een prachtige fineart print terug krijgen, steun ons dan met deze donatie.

 • € 45 of meer
  Fine art print (A4) van Veronique Jansen

  Een print naar keuze (die ergens in het examenwerk te zien is) van Veronique Jansen. Geprint op fine art papier (210 x 297 mm) gesigneerd en veilig verzonden. Het soort papier(mat, glanzend of lustre) gaat in overleg met de fotograaf.

 • € 45 of meer
  Fine art print (A4) Jensy Franco Barate

  Een print naar keuze (die ergens in het examenwerk te zien is) van Jensy Franco Barate. Geprint op fine art papier (210 x 297 mm) gesigneerd en veilig verzonden. Het soort papier(mat, glanzend of lustre) gaat in overleg met de fotograaf.

 • € 45 of meer
  Fine art print (A4) van Ton Groot-Haar

  Een print naar keuze (die ergens in het examenwerk te zien is) van Ton Groot-Haar. Geprint op fine art papier (210 x 297 mm) gesigneerd en veilig verzonden. Het soort papier(mat, glanzend of lustre) gaat in overleg met de fotograaf.

 • € 45 of meer
  Fine art print (A4) van Repko van Husen

  Een print naar keuze (die ergens in het examenwerk te zien is) van Repko van Husen. Geprint op fine art papier (210 x 297 mm) gesigneerd en veilig verzonden. Het soort papier(mat, glanzend of lustre) gaat in overleg met de fotograaf.

 • € 45 of meer
  Fine art print (A4) Marjorie NOË

  Een print naar keuze (die ergens in het examenwerk te zien is van Marjorie NOË. Geprint op fine art papier (210 x 297 mm) gesigneerd en veilig verzonden. Het soort papier(mat, glanzend of lustre) gaat in overleg met de fotograaf.

 • € 45 of meer
  Gesigneerd zine van Petra Kroon

  Over haar project: no sex__no glory, over seks in een lange relatie.

 • € 45 of meer
  Fine art print (A4) Thijs de Leeuw

  Een print naar keuze (die ergens in het examenwerk te zien is van Thijs de Leeuw. Geprint op fine art papier (210 x 297 mm) gesigneerd en veilig verzonden. Het soort papier(mat, glanzend of lustre) gaat in overleg met de fotograaf.

 • € 45 of meer
  Fine art print (A4) Josien de Geus

  Een print naar keuze (die ergens in het examenwerk te zien is) van Josien de Geus. Geprint op fine art papier (210 x 297 mm) gesigneerd en veilig verzonden. Het soort papier(mat, glanzend of lustre) gaat in overleg met de fotograaf.

 • € 45 of meer
  De lemmingen animatie in een houten doosje van Erica Hagens

  USB stick met een handgemaakt houten doosje met een uitgesneden stil, inclusief certificaat van echtheid.

 • € 45 of meer
  Fine art print (A4) Maartje ter Horst

  Een print naar keuze (die ergens in het examenwerk te zien is van Maartje ter Horst. Geprint op fine art papier (210 x 297 mm) gesigneerd en veilig verzonden. Het soort papier(mat, glanzend of lustre) gaat in overleg met de fotograaf.

 • € 45 of meer
  Fine art print (A4) Lois Notebaart

  Een print naar keuze (die ergens in het examenwerk te zien is van Lois Notebaart. Geprint op fine art papier (210 x 297 mm) gesigneerd en veilig verzonden. Het soort papier(mat, glanzend of lustre) gaat in overleg met de fotograaf.

 • € 45 of meer
  Fine art print (A4) Dieuwertje Stevens

  Een print naar keuze (die ergens in het examenwerk te zien is van Dieuwertje Stevens. Geprint op fine art papier (210 x 297 mm) gesigneerd en veilig verzonden. Het soort papier(mat, glanzend of lustre) gaat in overleg met de fotograaf.

 • € 45 of meer
  Fine art print (A4) Eline Vis

  Een print naar keuze (die ergens in het examenwerk te zien is van Eline Vis. Geprint op fine art papier (210 x 297 mm) gesigneerd en veilig verzonden. Het soort papier(mat, glanzend of lustre) gaat in overleg met de fotograaf.

 • € 45 of meer
  Fine art print (A4) Romy Flamand

  Een print naar keuze (die ergens in het examenwerk te zien is) van Romy Flamand. Geprint op fine art papier (210 x 297 mm) gesigneerd en veilig verzonden. Het soort papier(mat, glanzend of lustre) gaat in overleg met de fotograaf.

 • € 45 of meer
  Fine art print (A4) Pepijn Rep

  Een print naar keuze (die ergens in het examenwerk te zien is van Pepijn Rep. Geprint op fine art papier (210 x 297 mm) gesigneerd en veilig verzonden. Het soort papier(mat, glanzend of lustre) gaat in overleg met de fotograaf.

 • € 45 of meer
  Fine art print (A4) van Rick Rindertsma

  Een print naar keuze (die ergens in het examenwerk te zien is) van Rick Rindertsma. Geprint op fine art papier (210 x 297 mm) gesigneerd en veilig verzonden. Het soort papier(mat, glanzend of lustre) gaat in overleg met de fotograaf.

 • € 45 of meer
  Handgemaakte A4 print door Elisabeth Schelvis

  Mail een eigen foto (jpeg) naar Elisabeth Schelvis en ontvang hiervan een unieke, dmv cyanotypie, handgemaakte blauwdruk op aquarel papier.

 • € 45 of meer
  Fine art print (A4) Lois Notebaart

  Een print naar keuze (die ergens in het examenwerk te zien is van Lois Notebaart. Geprint op fine art papier (210 x 297 mm) gesigneerd en veilig verzonden. Het soort papier(mat, glanzend of lustre) gaat in overleg met de fotograaf.

 • € 45 of meer
  Fine art print (A4) Vinny Vlemmix

  Een print naar keuze (die ergens in het examenwerk te zien is van Vinny Vlemmix. Geprint op fine art papier (210 x 297 mm) gesigneerd en veilig verzonden. Het soort papier(mat, glanzend of lustre) gaat in overleg met de fotograaf.

 • € 45 of meer
  A3 zine van Lois Notebaart

  Een A3 formaat zine met uitleg en onderzoek over de beelden, inclusief een extra beeld.

 • € 50 of meer
  Coachingsgesprek met Dirk-Jan Davids Blumink

  Een gesprek van ca 30 minuten waar je adviezen en tips voor jouw werk krijgt van Dirk-Jan.

 • € 60 of meer
  Prive rondleiding door Frank Smolenaers

  Je krijgt een prive rondleiding langs een aantal van de makers. Daarbij krijg je natuurlijk veel inside informatie van de tourguide Frank. Dus ben je benieuwd hoe het proces van het afstuderen in de praktijk gaat en vindt je het leuk om in persoonlijk contact te komen met een van de makers, dan is dit zeker iets voor jou....

 • € 60 of meer
  Prive rondleiding van Ton Groot Haar

  Je krijgt een prive rondleiding langs een aantal van de makers. Daarbij krijg je natuurlijk veel inside informatie van de tourguide Ton. Dus ben je benieuwd hoe het proces van het afstuderen in de praktijk gaat en vindt je het leuk om in persoonlijk contact te komen met een van de makers, dan is dit zeker iets voor jou....

 • € 60 of meer
  Prive rondleiding door Veronique Jansen

  Je krijgt een prive rondleiding langs een aantal van de makers. Daarbij krijg je natuurlijk veel inside informatie van de tourguide Veronique. Dus ben je benieuwd hoe het proces van het afstuderen in de praktijk gaat en vindt je het leuk om in persoonlijk contact te komen met een van de makers, dan is dit zeker iets voor jou....

 • € 60 of meer
  Workshop zwart wit OF kleuren film ontwikkelen van Rick Rindertsma

  Een praktische workshop waarbij je leert om zwart wit OF kleurenfilms te ontwikkelen in een professionele DOKA in Utrecht. Neem gerust je eigen filmpjes mee om te ontwikkelen. Mocht je die niet hebben heeft Rick er nog genoeg liggen.

 • € 60 of meer
  Stereoscoopkaarten van Dieuwertje Stevens

  Een set van 6 stereoscoopkaarten (18cmx9cm) met prints uit “Je Matthew”.

 • € 65 of meer
  Handgemaakte print van Elisabeth Schelvis

  Een collage van 9 cyanotypie (blauwdruk) prints op aquarel papier van 10cmx10cm per print. Geleverd in een kleine doos, inclusief uitleg en een certificaat van echtheid.

 • € 75 of meer
  Portret door Josien de Geus

  Een professionele portret foto gemaakt in de fotostudio van Josien de Geus.

 • € 85 of meer
  Studio-portret door Daphne van de Velde

  Professioneel studio-portret gemaakt door Daphne van de Velde in studio in Arnhem, inclusief A4 print op fine-art.

 • € 100 of meer
  Boek van Ton Groot Haar

  Het boek ‘Mirsad Ismet Izet’ van Ton Groot Haar is uitverkocht, maar Ton stelt het allerlaatste exemplaar, dat ook nog wordt gesigneerd, hier beschikbaar.

 • € 100 of meer
  Portfolio review door Ehlana Polgara

  Wil je een onafhankelijke kijk op je fotografisch werk dan is dit je kans! Topper Ehlana biedt een 2 uur durende portfolio review aan. 1 op 1, alle tijd en aandacht voor je werk! Twee mogelijkheden beschikbaar, dus wacht niet te lang! De eventuele reiskosten die Ehlana moet maken zullen nog voor eigen rekening zijn.

 • € 200 of meer
  Illustratief beeld van Frank Smolenaers

  Het maken van een illustratief beeld voor een onderwerp naar keuze. (digitale aanlevering)

 • € 250 of meer
  Lezing van Petra Kroon over haar onderwerp 'no sex__no glory, over seks in een lange relatie'

  De plek, tijd en het aantal deelnemers zal afgestemd worden met de fotograaf.

 • € 250 of meer
  Portret door Niels Jansen

  Een portret shoot door Niels Jansen op een bijzondere locatie in Nederland.

 • € 250 of meer
  A4 print van Lois Notebaart

  Een A4 fine art print 3D, met aluminium bewerkt, in een baklijst.

 • € 300 of meer
  Portret van je opa of oma door Maartje ter Horst

  Wil jij een professioneel portret van je opa of oma in zijn of haar mooiste pak ? Maartje komt graag bij hem of haar thuis op bezoek voor een fotosessie. (locatie max 100km vanaf Utrecht, of anders in overleg).

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023