Hoera!! Gerdien W. Paauw - ‘Zul je met mij’ is geslaagd!

Dankzij 126 donaties die samen € 8.675 opleverden voor Gerdien W. Paauw.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

‘Zul je met mij’

Een foto-essay over liefdevol rouwen.

Gerdien W. Paauw
Gerdien W. Paauw
Fotograaf

De kracht van beeld is een sterk verhaal.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 45 of meer
  Gesigneerd boek + boekpresentatie

  Je bent geweldig! Je ontvangt een gesigneerd exemplaar van foto-essay ‘ZUL JE MET MIJ’ tijdens de boekpresentatie, op 21 juni 2020 in Tilburg.

 • € 15 of meer
  Elke donatie is welkom, eeuwige dank!

  Hartelijk bedankt voor je bijdrage aan de totstandkoming van ZUL JE MET MIJ.

 • € 30 of meer
  Een mooie set ansichtkaarten

  Wat fijn! Als dank voor je donatie ontvang je een set van vier originele ansichtkaarten met foto’s uit ZUL JE MET MIJ + een uitnodiging voor de boekpresentatie, medio juni 2020 in Tilburg. We gaan er een mooi feest van maken! Je kunt je tegenprestatie ophalen tijdens de boekpresentatie of het wordt je gratis toegestuurd (binnen Nederland).

 • € 50 of meer
  € 50,00 of meer - gesigneerd boek + verzending in Nederland

  Je bent geweldig! Je ontvangt een gesigneerd exemplaar van foto-essay ‘ZUL JE MET MIJ’ per post in Nederland.

 • € 65 of meer
  Boek + ansichten

  Door deze donatie ontvang je een gesigneerd exemplaar van foto-essay ‘ZUL JE MET MIJ’ + een set van 4 ansichtkaarten + een uitnodiging voor de boekpresentatie, 21 juni 2020 in Tilburg. Je kunt je tegenprestatie ophalen tijdens de boekpresentatie of het wordt je gratis toegestuurd (binnen Nederland).

 • € 90 of meer
  Boeken (2)

  Je ontvangt twee boeken. Gesigneerd! Een boek voor jezelf en een extra boek om weg te geven + je ontvangt twee uitnodigingen voor de boekpresentatie, 21 juni 2020 in Tilburg. Je kunt je tegenprestatie ophalen tijdens de boekpresentatie of het wordt je gratis toegestuurd (binnen Nederland).

 • € 150 of meer
  Boek + print

  Ontzettend bedankt voor je steun! Je ontvangt een gesigneerd exemplaar van het foto-essay ZUL JE MET MIJ + een prachtige A-4 Fine-Art print naar keuze uit de opties hiernaast. Natuurlijk kom je naar de boekpresentatie, 21 juni 2020 in Tilburg. Je kunt je tegenprestatie ophalen tijdens de boekpresentatie of het wordt je gratis toegestuurd (binnen Nederland).

 • € 350 of meer
  Boeken (2) + naamsvermelding in het boek

  Voor bedrijven/verenigingen of individuen die graag een naamsvermelding in het boek willen + twee gesigneerde exemplaren van het foto-essay ZUL JE MET MIJ + twee uitnodigingen voor de boekpresentatie 21 juni 2020 in Tilburg. Je kunt je tegenprestatie ophalen tijdens de boekpresentatie of het wordt je gratis toegestuurd (binnen Nederland).

 • € 500 of meer
  Boeken (2) + Lezing

  Ik kom een persoonlijke lezing geven over mijn project + twee gesigneerde exemplaren van foto-essay ZUL JE MET MIJ + twee uitnodigingen voor de boekpresentatie (21 juni 2020 in Tilburg) + (desgewenst) naamsvermelding in het boek.

 • € 500 of meer
  Boeken (2) + fotosessie

  Ik maak een portret van jou of van een ander familielid/vriend/vriendin op locatie. We maken er een leuke fotosessie van! + twee gesigneerde exemplaren van foto-essay ‘ZUL JE MET MIJ’ + twee uitnodigingen voor de boekpresentatie (21 juni 2020 in Tilburg) + (desgewenst) naamsvermelding in het boek.

 • € 750 of meer
  Boek + workshop fotografie

  Je krijgt een gesigneerd exemplaar van foto-essay ZUL JE MET MIJ en een workshop fotografie (3 uur straatfotografie & architectuur, locatie Spoorzone Tilburg, voor max 6 personen) inclusief nabespreking en aanvullende tips + max. 6 uitnodigingen voor de boekpresentatie (21 juni 2020 in Tilburg) + (desgewenst) naamsvermelding in het boek.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023