extra bestandje

een project van Els Dinnissen — Nederland
extra bestandje

Pierre Courbois 80 jaar! Een documentaire (incl. programma) over deze componist-jazzdrummer- bandleider.

Els Dinnissen
Els Dinnissen

 • Helaas!

  Dit project is niet succesvol gefinancierd via voordekunst.

 •   Tip
  € 60 of meer
  Het boek Révocation én entreekaartje voor de documentaire & programma . Nagesprek met Pierre Courbois.

  Fantastisch! U ontvangt het boek Révocation van Paul Kusters, Titus Schulz. U ontvangt een entreekaartje voor de documentaire Extra Bestandje (werktitel) met daaromheen een verdiepend programma dat t.z.t bekend wordt gemaakt. Kaart plus boek bij vertoning ter plekke af te halen. (de eerste 100 aanmeldingen krijgen een kaartje voor de première)

 • € 10 of meer
  Ik steun deze documentaire en ik hoef er niets voor terug.

  We zijn u dankbaar en u krijgt een digitaal bedankje.

 • € 20 of meer
  Still uit de documentaire met handtekening van Pierre Courbois

  Dank u wel! U ontvangt een kaartje met daarop een still uit de film Extra Bestandje (werktitel), gesigneerd door Pierre Courbois.

 • € 35 of meer
  Een vrijkaartje voor documentaire inclusief programma en nagesprek met Pierre Courbois.

  Prachtig! U ontvangt een entreekaartje voor de film Extra Bestandje (werktitel) met daaromheen een verdiepend programma en nagesprek met Pierre Courbois. Bij vertoning ter plekke af te halen.

 • € 100 of meer
  Naam op de aftiteling. Een vrijkaartje voor de première inclusief programma. Nagesprek met Pierre Courbois.

  Geweldig! Uw naam komt op de aftiteling én u ontvangt een vrijkaartje voor de première van de documentaire. Bij vertoning, ter plekke af te halen.

 • € 250 of meer
  Naam op aftiteling plus still uit de film gesigneerd door Pierre Courbois.. 3 Entreekaartjes voor de première inclusief programma. Nagesprek met Pierre Courbois.

  Super! Uw naam komt op de aftiteling van de documentaire én u ontvangt 3 entreekaartjes voor de première met daaromheen een verdiepend programma. Kaartjes bij vertoning ter plekke af te halen.

 • € 500 of meer
  Naam en Logo op aftiteling, Digitale link naar de film. 4 entreekaartjes voor de première,

  Ongelooflijk, onze dank is nog groter! Uw naam en eventueel logo komt op de aftiteling van de film en u ontvangt 4 entreekaartjes voor de première plus programma en nagesprek. Kaartjes bij vertoning ter plekke af te halen. Een link via de website waarop u de film digitaal kunt bekijken.

 • € 1.000 of meer
  Meet and Greet op woonboot Pierre Courbois plus drumsolo van Pierre Courbois. Of een tegenprestatie naar eigen invulling (in onderling overleg).

  U bent een ware mecenas! U krijgt een feestelijk onthaal op de woonboot van Pierre Courbois. Hij brengt een drumsolo ten gehore. Daarnaast komt uw naam eventueel met logo op aftiteling, U ontvangt 6 kaartjes voor de première van de film. Bij vertoning, ter plekke af te halen. Ook sturen we u een link van de film zodat u de film digitaal kunt bekijken. In onderling overleg kan er ook een andere invulling aan deze tegenprestatie gegeven worden.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2021