Hoera!! deepdeep - En toen...was er een show! is geslaagd!

Dankzij 86 donaties die samen € 10.011 opleverden voor deepdeep.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

En toen...was er een show!

Kindertheater deepdeep maakt een interactieve, educatieve en muzikale show over het Actieprentenboek (BCB...

deepdeep
deepdeep
kindertheater op locatie

deepdeep wil d.m.v. theatervoorstellingen kids op een interactieve en muzikale manier dingen leren. Hoe werkt het? Wat is er voor nodig?

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 25 of meer
  NIEUW! Krijg twee toegangskaartejs voor de VIP-Voorstelling

  Als je ons NU sponsort met 25,- krijg je twee toegangskaartjes voor de VIP-Voorstelling op 2 november 19.00 uur. Leuk om cadeau te doen...

 • € 25 of meer
  Bedankkaartje

  Als je ons voor € 25,- of meer sponsort sturen we je een persoonlijk bedankkaartje.

 • € 50 of meer
  1 VIP-kaartje

  Je ontvangt het prentenboek Tijdmachien en 1 VIP-kaartje voor de VIP-voorstelling op maandag 2 november 2020

 • € 150 of meer
  15% korting op show naar keuze

  Wanneer je 150,- of meer doneert ontvang je 15% korting op een kindertheatershow naar keuze, op jouw locatie. Dit geldt voor de shows voor grotere groepen , maar ook voor shows tijdens kinderfeestjes. Dit aanbod is geldig van november 2020 tot juni 2021. Ook ontvang je het prentenboek Tijdmachien. En je krijgt 1 VIP kaartje voor de VIP-voorstelling op maandag 2 november 2020 (Daar overhandigen wij je het boekje en de voucher)

 • € 450 of meer
  25% korting op een show naar keuze

  Wanneer je 450,- of meer doneert ontvang je 25% korting op een kindertheatershow naar keuze op jouw locatie. Dit geldt voor de shows voor grotere groepen , maar ook voor shows tijdens kinderfeestjes. Dit aanbod is geldig van november 2020 tot juni 2021 O ja, en je krijgt natuurlijk het prentenboek Tijdmachien en 1 VIP kaartje voor de VIP-voorstelling op maandag 2 november 2020 (Daar overhandigen wij je het boekje en de voucher)

 • € 1.000 of meer
  gratis voorstelling op locatie

  Wanneer je 1000,- of meer doneert ontvang je een voucher voor een kindertheatershow naar keuze op jouw locatie. Dit geldt voor de shows voor grotere groepen , maar ook voor shows tijdens kinderfeestjes. De voucher is geldig van november 2020 tot juni 2021 O ja, en je ontvangt het prentenboek Tijdmachien. Ook krijg je 2 VIP kaartjes voor de VIP-voorstelling op maandag 2 november 2020. (Daar overhandigen wij je het boekje en de voucher)

 • € 2.500 of meer
  VIP-lunch met Karin en Stephanie

  Als je € 2500,- of meer doneert zijn we zó blij dat we echt heel graag met je willen lunchen! Enerzijds om te horen wat je beweegt om ons zo te steunen, anderzijds omdat we dol zijn op lunches buiten de deur. (Wanneer we weer buiten de deur kunnen lunchen) En natuurlijk krijg je een VIP-plaats tijdens ons VIP-voorstelling op maandag 2 november 2020 (en 4 extra VIP-kaartjes) En ook krijg je het prentenboek Tijdmachien.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023