Hoera!! Lotte Meeuwissen - Muddle: Geurende Lepels is geslaagd!

Dankzij 67 donaties die samen € 5.000 opleverden voor Lotte Meeuwissen.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Muddle: Geurende Lepels

Wat als een eetervaring zou worden verrijkt met jouw favoriete herinnering?

Lotte Meeuwissen
Lotte Meeuwissen
Food Designer

Lotte combines psychology, philosophy and neuroscience to initiate projects which change behavioural patterns.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 80 of meer
  Muddle Pack

  Nieuwsgierig? Je bent een van de eersten die een persoonlijk “Muddle Pack” zal ontvangen! De pack bestaat uit het lepeltje met een gepersonaliseerd geur balletje en een balletje van mijn favoriete geur. Super bedankt voor jouw steun!

 • € 10 of meer
  Muddle Ambassadeur

  Wordt een Muddle Ambassadeur! Ik ben super dankbaar voor je steun en zal je een (digitale) bedank kaartje sturen.

 • € 30 of meer
  Geur Kado

  Geweldig! Je wordt niet alleen Muddle Ambassadeur maar ontvangt ook een persoonlijk bedankje: een kaartje en een geur magneet voor op je koelkast.

 • € 150 of meer
  Muddle Experience Pack

  Hier ga je heel veel plezier van hebben! Je ontvangt het “Muddle Experience Pack” voor een ultieme beleving. Met de experience pack zul je eerst een pakketje ontvangen dat bestaat uit het lepeltje met een gepersonaliseerd geur balletje en een balletje van mijn favoriete geur. Vervolgens zul je een half jaar lang iedere maand twee speciale geur balletjes ontvangen om jezelf te iedere maand te kunnen verrassen met een nieuwe reis naar de verbeelding! Heel erg bedankt voor jouw bijdrage, je bent een held!

 • € 300 of meer
  Muddle Family Pack

  Wil je samen met jouw gezin een reis naar de verbeelding maken? Je ontvangt het “Muddle Family Pack”! De pack bestaat uit vier lepeltjes, vier gepersonaliseerde geur balletjes (voor ieder gezinslid een gepersonaliseerde geur match) en vier balletjes van mijn favoriete geur. Super bedankt voor jouw steun!

 • € 1.000 of meer
  Muddle Op Jouw Evenement (tot 30 personen)

  Wil je Muddle op jouw feest, diner of evenement? Ik zal met de gehele ervaring als installatie een dag op jouw evenement komen (tot 30 personen). Laat jouw gasten zich onderdompelen in een reis naar de verbeelding, breng ze dichter bij elkaar en verras ze met een onvergetelijke ervaring! Bedankt voor jouw steun, je bent een topper!

 • € 2.000 of meer
  Muddle Op Jouw Evenement (tot 100 personen)

  Wil je Muddle op jouw feest, diner of evenement? Ik zal met de gehele ervaring als installatie een dag op jouw evenement komen (tot 100 personen). Laat jouw gasten zich onderdompelen in een reis naar de verbeelding, breng ze dichter bij elkaar en verras ze met een onvergetelijke ervaring! Bedankt voor jouw steun, je bent een topper!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023