Disconnected / Reconnected

een project van Jonathan Wanders — Zuid-Limburg, Nederland
Disconnected / Reconnected

Een confrontatie met onze geschiedenis & bijzondere verbeelding van verbondenheid met de actuele situatie

Jonathan Wanders
Jonathan Wanders
Kunstenaar en ontwerper

Kunst+ Design + Conceptontwikkeling #connector

2 projecten gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 75 of meer
  Exclusieve foto grootformaat

  Als dank voor je donatie krijg je een exclusieve foto op grootformaat fotopapier (40x30 cm) van een zelf te selecteren beeld dat deel uitmaakt van de kunstinstallatie Disconnected / Reconnected. Keuze uit 6 unieke beelden. Met certificaat en gesigneerd. Afhalen of bezorgen in overleg.

 • € 25 of meer
  Reservering zitplaats debatavond

  Je bent verzekerd van een zitplaats tijdens de debatavond. Voor de debatavond gelden vrije zitplaatsen en is buiten deze tegenprestatie geen reservering mogelijk: wie het eerst komt…

 • € 150 of meer
  Sneak Peek: The Making of

  Jonathan neemt 2 personen mee door Zuid-Limburg tijdens een exclusieve ontmoeting. Volg live de ontwikkeling van het kunstproject. Jonathan vertelt en laat zien welke keuzes en afwegingen hij maakt. Dit zal plaatsvinden op een moment tussen 24 t/m 30 augustus in onderling overleg. Vervoer in aparte auto's. Aantal personen mag in overleg afwijken.

 • € 250 of meer
  Toelichting voor 5 personen

  Persoonlijke toelichting bij kunstinstallatie Disconnected / Reconnected door Jonathan Wanders voor 5 personen. Met na afloop nabespreking, koffie en vlaai. Datum in overleg.

 • € 500 of meer
  Toelichting voor 10 personen én 1 exclusieve foto

  Persoonlijke toelichting bij kunstinstallatie Disconnected / Reconnected door Jonathan Wanders voor 10 personen. Met na afloop nabespreking, koffie en vlaai. Datum in overleg. EXTRA: 1 exclusieve foto op grootformaat fotopapier (40x30 cm) van een zelf te selecteren beeld dat deel uitmaakt van de kunstinstallatie Disconnected / Reconnected. Keuze uit 6 unieke beelden. Met certificaat en gesigneerd.

 • € 750 of meer
  Toelichting voor 10 personen, 6 exclusieve foto's (gehele serie!) én vermelding

  Persoonlijke toelichting bij kunstinstallatie Disconnected / Reconnected door Jonathan Wanders voor 10 personen. Met na afloop nabespreking, koffie en vlaai. Datum in overleg. EXTRA: 6 exclusieve foto’s (gehele serie!) op grootformaat fotopapier (40x30 cm) van de unieke beelden die deel uitmaken van de kunstinstallatie Disconnected / Reconnected. Met certificaat en gesigneerd. BONUS: mogelijkheid om als sponsor te worden vermeld op infobord, diverse (social)media, website etc.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2020