Hoera!! Farida Nabibaks - Muziek & Danstheater Schitterende Schaduw is geslaagd!

Dankzij 209 donaties die samen € 10.678 opleverden voor Farida Nabibaks.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Muziek & Danstheater Schitterende Schadu...

Schitterende Schaduw gaat over onze onderbelichte koloniale geschiedenis, de schaduwkant van de welvaart

Farida Nabibaks
Farida Nabibaks

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Speciaal

  Jij maakt Schitterende Schaduw mogelijk en verdient een speciale behandeling; je krijgt 25% korting op de totaalprijs van de twee toegangskaarten, én een kijkje achter de schermen voor twee personen.

 • € 10 of meer
  Gesteund

  Jij maakt Schitterende Schaduw mede mogelijk en daar zijn we erg blij mee. We weten ons door je gesteund. Veel dank.

 • € 25 of meer
  Meer dan gesteund

  Jij maakt Schitterende Schaduw net iets meer mogelijk en ontvangt een gesigneerde poster van onze voorstelling én onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van onze activiteiten.

 • € 75 of meer
  Vriend

  Jij bent vriend van Schitterende Schaduw en woont een openbare repetitie van ons bij. Ook ontvang je gedurende het seizoen onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van onze activiteiten.

 • € 150 of meer
  Beste vriend

  Als beste vriend van Schitterende Schaduw word je naam vermeld in ons programmaboekje. Ook krijg je twee toegangskaarten voor de voorstelling. Je ontvangt gedurende het seizoen onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van al onze activiteiten.

 • € 350 of meer
  Nadere kennismaking

  Via een Master Class maak je nader kennis met onze initiatiefnemer en artistiek directeur Farida Nabibaks. Ze 'vertelt’ over haar persoonlijke werkwijze en thema's rondom de voorstelling. Plus: twee maal toegang tot de voorstelling. Tijdstip: na oktober 2020 en locatie wordt nader bekend gemaakt.

 • € 500 of meer
  Zelf aan de slag

  In workshop verband werk je aan je eigen solo performance (geen dans ervaring vereist) begeleid door onze artistiek directeur Farida Nabibaks. Plus: tweemaal toegang tot de voorstelling mét VIP behandeling. Tijdstip: na oktober 2020 en locatie wordt nader bekend gemaakt.

 • € 1.000 of meer
  Gulle gever

  Jij draagt ons een zeer warm hart toe en dat wordt door naamsvermelding in ons programmaboekje duidelijk. Plus je ontvangt 2 x toegang tot de voorstelling én een VIP behandeling met bubbels.

 • € 2.500 of meer
  Exclusieve inclusieve voorstelling

  We komen voor je Rotary, PO of gewoon binnen je bedrijf [in verband met thema inclusie en diversiteit] een Exclusieve (of eigenlijk inclusieve) voorstelling van Schitterende Schaduw geven. Tijdstip: na oktober 2020. Afspraken rondom locatie worden nader gemaakt.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023