Hoera!! Petra de Hamer - Uitgeverij FJORD is geslaagd!

Dankzij 255 donaties die samen € 20.911 opleverden voor Petra de Hamer.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Uitgeverij FJORD

Allemaal vaker naar buiten, dat is mijn missie! Met jouw hulp verschijnen de eerste boeken dit najaar.

Petra de Hamer
Petra de Hamer
uitgever

Frisse boeken voor buitenmensen sinds 2020

13 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  boekenpakket!

  De eerste twee uitgaven van FJORD bij je thuisbezorgd, met als extraatje een mapje ansichtkaarten (om aan iemand te versturen die met je mee op pad mag). Daarnaast: eeuwige roem, glorie & dank én elke maand tips voor nog meer groen genieten.

 • € 10 of meer
  ik heb al een boek

  Kan gebeuren, dat je al een boek hebt, geeft helemaal niks. Ik ben je toch ongelooflijk dankbaar voor het vertrouwen in deze nieuwe onderneming van mij!

 • € 25 of meer
  vriend van FJORD

  Als vriend van FJORD ontvang je een setje ansichtkaarten bij je thuis. Ook krijg je een PDF met een eerste hoofdstuk uit het boek DE NATUUR IN. Zodat je tóch een beetje weet hoe die boeken eruit gaan zien!

 • € 100 of meer
  boeken voor jou én voor een ander

  Een dubbel boekenpakket (2x De natuur in, 2x Weekenden aan het water) waarvan één setje mooi verpakt wordt zodat je er iemand anders blij mee kan maken. Extra: tweede setje ansichtkaarten!

 • € 250 of meer
  een doos boeken

  Een hele doos?! Handig hoor, want dan heb je altijd een cadeautje in huis voor al die jarigen, etentjes, collega's en de lieve buurvrouw. Tien boeken (5x Weekenden aan het water, 5x De natuur in), allemaal netjes feestelijk ingepakt zodat je echt in één keer klaar bent. En van mij krijg je er nog wat extra's bij (o ja en die ansichtkaarten natuurlijk), maar wát dat blijft nog even een verrassing.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023