Allemaal Winnaars

een project van Alexander Schippers — Leiden, Nederland
Allemaal Winnaars

Allemaal Winnaars gaat over de vele onzichtbare winnaars die Nederland rijk is. Een expositie over de mag...

Alexander Schippers
Alexander Schippers
Fotojournalist

Alexander Schippers (1987) is een prijswinnende fotojournalist die o.a. voor NRC Media, Nieuwe Revu en ANP heeft gewerkt.

2 projecten gesteund

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 50 of meer
  Überwinnaar

  Not fucking normal: jij bent echt een überwinnaar. We zijn superblij met je bijdragen, en geven je een gesigneerde ansichtkaart, én het boekje met de verhalen die bij de expositiefoto's horen! Jij kan niet meer stuk, de volgende keer dat je bij de kapper, de nagelstylist of de mondhygiënist zit! Onze dank kent haast geen grenzen meer!

 • € 10 of meer
  Ongelofelijke eindbaas

  Jij bent een ongelofelijke eindbaas. Wij zeggen superbedankt voor je hulp, en we maken een virtueel dansje voor je. Regent het en moet je ergens naar toe waar wij ook moeten zijn, en we komen langs? Dan mag je zeker bij ons achterop de fiets. Dank, nogmaals!

 • € 20 of meer
  Winnaar

  Wat fijn dat je meehelpt! Let maar op, we gaan het halen omdat jij zo'n winnaar bent! Je krijgt als tegenprestie van ons een gesigneerde ansichtkaart waarop we nog maar eens duidelijk maken wat voor winnaar je bent. En wij kunnen het weten. Daar kun je dan lekker mee pochen bij je vrienden, familie, kennissen, collega's en de mensen van de cavia-opvang. Eindeloos veel dank!

 • € 100 of meer
  Turbowinnaar

  Je hebt winnaars en je hebt winnaars. Jij bent van het type winnaar waarvoor ze uit de omliggende dorpen een dag lang omlopen om te kunnen kijken of je wel echt bestaat. Superbedankt voor je bijdrage! Je krijgt een gesigneerde ansichtkaart, het boekje met de verhalen die bij de expositiefoto's horen, en dan in een grandioze Allemaal Winnaarstas. Dat is me toch maar mooi een partijtje feestelijk! Dank, zo gruwelijk veel dank!

 • € 500 of meer
  Turbomegablubberpowerwinnaar

  Wij zijn sprakeloos. Zoveel winnaar past haast niet in één rubriek. Toch gaan we dat wel doen, want als dank krijg je Je krijgt een gesigneerde ansichtkaart, het boekje met de verhalen die bij de expositiefoto's horen, in een grandioze Allemaal Winnaarstas, én krijg je een ingelijste éigen editie van Allemaal Winnaars. Komen we op de koffie, lekker praten over je grootste passie, en krijg je hem niet al te veel later om aan de muur te hangen. Nou, dan ben je een hele, hele, hele grote hoor! Turbobedankt!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023