Hoera!! Katja Tempelaars en Twan van den Bos - Waiting for Vincent is geslaagd!

Dankzij 27 donaties die samen € 3.030 opleverden voor Katja Tempelaars en Twan van den Bos.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Waiting for Vincent

Foto's, brieven, boek en expositie over de route Oudenbosch-Zundert-Rijsbergen die Van Gogh liep in 1877.

Katja Tempelaars en Twan van den Bos
Katja Tempelaars en Twan van den Bos
Fotograaf / docent

Kunstfotograaf / portretfotograaf / Docent fotografie Beeldcentrum Foto-opleidingen (Zundert, Breda, Den Haag) Docent Filosofie V.O.

5 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 100 of meer
  Boek 'Waiting for Vincent' + klein monumentje uit de route

  U ontvangt het boek 'Waiting for Vincent' met daarin de brieven, de geëxposeerde foto's, plus extra foto's. Daarnaast ontvangt u een foto -een klein monumentje uit de route - van 8 cm x 12 cm. Afgedrukt op innova-papier met 25% katoen.

 • € 10 of meer
  Ansichtkaart

  Vincent liep langs verschillende plekken op zijn route. U krijgt een ansichtkaart (afbeelding eigen gemaakte foto) toegestuurd - met persoonlijke boodschap - van het station van Oudenbosch (foto ODB 30012020-8.20) waar vandaan Vincent met zijn wandeling begon.

 • € 50 of meer
  Foto: Kleine monumenten uit de route (8 cm x 12 cm))

  Tijdens het project zijn veel foto's gemaakt als 'kleine monumenten' uit de route. Kleine details van de natuur of van opvallende dingen. Foto's van 8 cm x 12 cm. Afgedrukt op innova-papier met 25% katoen.

 • € 200 of meer
  Geexposeerde foto (8cm x 12 cm, ingelijst 20 cm x 24 cm) + boek

  U ontvangt bij dit bedrag een lijst met foto's die exposeert worden tijdens de expositie. Hieruit kunt u een keuze maken. Uw gekozen foto wordt afgedrukt op innova-papier met 25% katoen, ingelijst met passe-partout en voorzien van museumglas. Tevens ontvangt u het boek 'Waiting for Vincent' met daarin alle foto's van de expositie + alle geschreven brieven aan Vincent van Gogh en de antwoorden.

 • € 500 of meer
  Prive-rondleiding / foto /boek

  U krijgt een privé-rondleiding door de expositie, tevens ontvangt u een foto naar keuze (ingelijst) en het boek.

 • € 1.000 of meer
  Uw eigen project

  U krijgt een eigen project in de stijl van het project 'Waiting tot Vincent' waarin u zelf het thema mag aangeven. U krijgt 1 grote foto van 40 cm x 50 cm en 9 kleine foto's van 8 cm x 12 cm (allen ingelijst). Thema en tijdsafspraken worden in overleg met elkaar vastgesteld.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023