Hoera!! Pauline Schakenbos - Wegwijzer richting duurzame toekomst is geslaagd!

Dankzij 29 donaties die samen € 9.000 opleverden voor Pauline Schakenbos.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Wegwijzer richting duurzame toekomst

Een community en platform die de prachtige initiatieven op gebied van duurzaamheid samen zichtbaar maakt.

Pauline Schakenbos
Pauline Schakenbos

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 750 of meer
  Jouw bedrijf of organisatie staat vermeld!

  Geef inspiratie en een blik op de toekomst met jouw duurzame initiatief. Zet jezelf of een bedrijf of organisatie op de Wegwijzer. Laat zien wat jullie doen en met wie jullie verbonden zijn. Vertel over je missie, wat je weet, wat je bereikt hebt. Wees daarmee een voorbeeld, gids of mentor voor anderen.

 • € 10 of meer
  Hoera je bent onze supporter!

  Je krijgt onze grote dank. Jij maakt dit mede mogelijk. We houden je op hoogte!

 • € 35 of meer
  Teamspeler

  Je krijgt een kijkje achter de schermen tijdens ons project of een kort webinar naar keuze over een van de thema's van het Nieuwe Netwerk.

 • € 50 of meer
  Toerist

  Je bent niet bekend in de wereld van duurzaamheid en wordt graag rondgeleid en bijgepraat. We ontmoeten online en ik vertel je over onze leukste ontdekkingen. Neem gerust een gast mee naar dit online gesprek.

 • € 75 of meer
  Meeting met Maaltijd

  We gaan 2x een gezellige, smaakvolle meeting organiseren voor 20 personen bij Thuis Wageningen (of een online variant). Jij kunt daar aan deelnemen en mag een introducee meenemen. Samen met de andere Meeting+Maaltijd donateurs prikken we een datum.

 • € 100 of meer
  Mentor

  Jij bent onze steun en toeverlaat. Een mentor. Met een klein gebaar help je ons over een drempel heen. Dat we slagen is waar jij het voor doet. Als tegenprestatie sturen we je een overzicht met de voorbeelden en verhalen die ons het meest inspireren. Uiteraard nodigen we je uit bij de feestelijke lancering, waar we het glas heffen op het resultaat.

 • € 250 of meer
  Absolute Fan

  Ken jij een project of organisatie die absoluut niet mag ontbreken in de wegwijzer? Laat jouw grote voorbeeld dan als eerste opnemen. Houd een kleine inzameling onder vrienden en mede fans en maak dit mogelijk!

 • € 750 of meer
  Masterclass

  Je wilt voor je bedrijf, organisatie of team een training, webinar of workshop rondom transitie en duurzaamheid. Onze experts leveren een maatwerk masterclass van 1 dagdeel voor maximaal 8 personen. (Meer personen of meer dagdelen op aanvraag.)

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023