Wegwijzer richting duurzame toekomst

een project van Pauline Schakenbos — Wageningen, Nederland
Wegwijzer richting duurzame toekomst

Een community en platform waar alle prachtige initiatieven op gebied van duurzaamheid vindbaar zijn.

Pauline Schakenbos
Pauline Schakenbos

1 project gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 250 of meer
  Absolute Fan

  Ken jij een project of organisatie die absoluut niet mag ontbreken in de wegwijzer? Laat jouw grote voorbeeld dan als eerste opnemen. Houd een kleine inzameling onder vrienden en mede fans en maak dit mogelijk!

 • € 10 of meer
  Hoera je bent onze supporter!

  Je krijgt onze grote dank. Jij maakt dit mede mogelijk. We houden je op hoogte!

 • € 35 of meer
  Teamspeler

  Je krijgt een kijkje achter de schermen tijdens ons project of een kort webinar naar keuze over een van de thema's van het Nieuwe Netwerk.

 • € 50 of meer
  Toerist

  Je bent niet bekend in de wereld van duurzaamheid en wordt graag rondgeleid en bijgepraat. We ontmoeten online en ik vertel je over onze leukste ontdekkingen. Neem gerust een gast mee naar dit online gesprek.

 • € 75 of meer
  Meeting met Maaltijd

  We gaan 2x een gezellige, smaakvolle meeting organiseren voor 20 personen bij Thuis Wageningen (of een online variant). Jij kunt daar aan deelnemen en mag een introducee meenemen. Samen met de andere Meeting+Maaltijd donateurs prikken we een datum.

 • € 100 of meer
  Mentor

  Jij bent onze steun en toeverlaat. Een mentor. Met een klein gebaar help je ons over een drempel heen. Dat we slagen is waar jij het voor doet. Als tegenprestatie sturen we je een overzicht met de voorbeelden en verhalen die ons het meest inspireren. Uiteraard nodigen we je uit bij de feestelijke lancering, waar we het glas heffen op het resultaat.

 • € 300 of meer
  Ambassadeur

  Jij steunt ons helemaal. Fantastisch! In ruil voor je bijdrage kom je op onze ambassadeurslijst op de website (als je wilt). Je krijgt de kans om jouw geliefde project als eerste in de wegwijzer op te laten nemen. Heb je geen voorkeursproject, dan arrangeren we een persoonlijke introductie bij ons initiatief.

 • € 750 of meer
  Masterclass

  Je wilt voor je bedrijf, organisatie of team een training, webinar of workshop rondom transitie en duurzaamheid. Onze experts leveren een maatwerk masterclass van 1 dagdeel voor maximaal 8 personen. (Meer personen of meer dagdelen op aanvraag.)

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2020