Hoera!! Zoobiyoo - Koos de Koala - Steun dé groene boekenreeks voor kids! is geslaagd!

Dankzij 259 donaties die samen € 10.358 opleverden voor Zoobiyoo.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Koos de Koala - Steun dé groene boekenre...

De boekenreeks van Koos de Koala leert kids én hun ouders over de natuur en onze aarde!

Zoobiyoo
Zoobiyoo
Met Koos de Koala

Kinderen zijn de toekomst! Zoobiyoo wil samen met Koos🐨, jouw kid(s) op een avontuurlijke manier iets leren over duurzaamheid en milieuprob

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Samen is beter (2 x boek inclusief verzendkosten)

  Koalala! Je krijgt twee gesigneerde exemplaren, bijvoorbeeld om er óók een te geven aan een vriendje of vriendinnetje. Je mag zelf kiezen aan wie de gesigneerde boeken worden opgedragen.

 • € 10 of meer
  Karma Koalapunten

  Jij bent fantastisch…! Dat je ons belangeloos steunt 🙏. We geven je heel veel karma punten en uiteraard een bedankkaartje van Koos!

 • € 29 of meer
  Unieke versie = 1x boek (incl. donatie + verzendkosten)

  Jippie! Je ontvangt per post een uniek, gesigneerd exemplaar van het boek (en je mag zelf kiezen aan wie deze wordt opgedragen), vóórdat het in de winkels verschijnt!

 • € 45 of meer
  Doorgeven maar! (boek & herbruikbare cadeauverpakking inclusief verzendkosten)

  Yes! Je krijgt het boek, geleverd in dé herbruikbare cadeauverpakking van The Fabric Wrapping Co. Deze is eco-friendly en gemaakt van mooie stoffen. Je kunt de verpakking opnieuw gebruiken bij een ander cadeau - zoals ze in het Engels zeggen: “pay it forward!”

 • € 85 of meer
  3,2,1, go! (boek & 2 tickets boeklancering, inclusief verzendkosten)

  Hier wil je bij zijn! Je ontvangt 2 kaartjes voor vrolijke Koos boeklancering in november 2020 - uiteraard zal dit event helemaal Corona-proof worden georganiseerd. Dat wordt feest! Natuurlijk ligt er dan ook een gesigneerd boek voor je klaar.

 • € 270 of meer
  Volle bak (10x Boek & 10 postkaarten inclusief verzendkosten)

  Je hebt grootste plannen met Koos en je wilt dat iedereen Koos leert kennen! Je ontvangt van ons een doos met 10 gesigneerde boeken van Koos en 10 postkaarten om mee te sturen.

 • € 400 of meer
  Schets-mijn-knuffel (boek + uniek ontwerp door illustrator, inclusief verzendkosten )

  Met deze donatie maak je de lievelingsknuffel van je kind echt onsterfelijk! Je krijgt een unieke tekening van die knuffel samen met Koos, getekend door Sarina, de illustrator van de Koos boekenreeks! Natuurlijk ontvang je ook een gesigneerd exemplaar van het boek.

 • € 800 of meer
  Koos op School (3 x Boek, inclusief verzendkosten en Meet & Greet @ School)

  Ja echt! Koos komt bij jouw kind langs op school om het boek persoonlijk te komen voorlezen. Alle kinderen uit de klas krijgen een Koos kleurplaat en jij krijgt 3 gesigneerde exemplaren van het boek

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023