Hoera!! Kristel ter Beek - Foto-expositie 'Tot het licht wordt' is geslaagd!

Dankzij 105 donaties die samen € 3.175 opleverden voor Kristel ter Beek.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Foto-expositie 'Tot het licht wordt'

Hoe ziet een wereld zonder mensen eruit? Help mee om de eerste solo-expositie van Kristel ter Beek tot ee...

Kristel ter Beek
Kristel ter Beek

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Op de foto

  Heb je een foto van jezelf nodig? Of wil je er een van je kind? Of eentje samen met je hond? Grijp dan nu je kans! Bij mij thuis maak ik een zwart wit portretfoto van jou of degene die je het cadeau geeft. Ik neem alle tijd & thee en lekkers is aanwezig, Het resultaat krijg je digitaal opgestuurd! Hoe fijn is dat?!

 • € 10 of meer
  Karmapunten!

  Wat super dat je me belangeloos steunt! Je krijgt niks. Nou ja, karmapunten en een 5 seconden durende knuffel wanneer je langskomt op de expositie. Wie wil dat nou niet?

 • € 20 of meer
  Een gokje wagen

  Maak voor 20 euro kans op het werk VOID nr. 36' (zie hiernaast), formaat A4, afgedrukt op fine art papier en in een zwart houten baklijst zonder glas. Je mag meedoen zo vaak je wilt! Je naam komt op een briefje en tijdens de openingsavond zal ik, onder toeziend oog van de bezoekers, de winnende naam trekken. Wie niet waagt de niet wint. Toch?!

 • € 40 of meer
  Een verknipte Kristel

  Recyclingart! Wat doe je met foto's waar je niks meer mee doet? Daar maak je kleine collages van om zo de mensen over te halen om te doneren. Ieder werkje bestaat uit delen van foto's die ik de afgelopen jaren maakte. De afmeting is 15 bij 20 cm en in totaal zijn er 20 collages beschikbaar. Het is een totale verrassing welke je thuis gestuurd krijgt! Spannend he?!

 • € 50 of meer
  Een avond (bijna) alleen

  Speciaal voor jou en 14 anderen gaat de galerie voor een avond open en wel op donderdag 16 april van 19:00 tot 22:00 uur. Kun je lekker rustig kijken en heb je alle tijd om vragen te stellen. En voor jou als speciale gast zijn er ook lekkere happen en sappen! Hoe enig is dat?!

 • € 100 of meer
  Print 'Did she suffer?'

  Speciaal voor deze expositie bied ik 1 print aan voor een gunstige prijs. Het gaat om de foto 'Did she suffer?' Je ontvangt een print op fine art papier Formaat is 20 bij 30 (A4). De oplage is 20. Een kans die ik niet zou laten schieten!

 • € 375 of meer
  The one and only!

  Dit is je kans om een uniek werk van mij te krijgen! Deze tegenprestatie is dan ook maar 6x beschikbaar. Ik kom 4 uur lang in/rond/op/aan je thuis of op kantoor details fotograferen. De mooiste foto wordt geprint op 20 bij 30 cm fine art papier in een houten baklijst (zonder glas). Als dat geen gouden kans is!

 • € 1.000 of meer
  "Tot het licht wordt' bij jou!

  Deze tegenprestatie is slechts 1x beschikbaar. Heb je last van kale muren in je huis of in je bedrijf? Of wil je wel eens wat anders om tegenaan te kijken? Dan is dit je kans! Je kunt een half jaar mijn expositie lenen. Ik kom alles brengen, help mee ophangen en haal de boel ook weer op. Na een half jaar heb je vast een favoriet. Deze krijg je als aandenken op A3 formaat op fine art papier in een houten baklijst (zonder glas).

 • € 2.000 of meer
  Een exclusieve serie!

  Deze tegenprestatie is slechts 1x beschikbaar, Ik kom 1 a 2 dagen bij jou thuis of bij je bedrijf details fotograferen van het interieur en/of exterieur, Je krijgt uiteindelijk 6 foto's, op fine art papier in baklijst zonder glas. Formaat = A2. Hoe te gek is dat?!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023