Iedereen heeft een roodroze hart

een project van Claudia Koole — Roosendaal, Nederland
Iedereen heeft een roodroze hart

Theaterstuk en Kinderboek: gelijkheid naar SDGs Agenda2030 = Lees voor en vertel het op school, laat kind...

Claudia Koole
Claudia Koole
Auteur/scenario-schrijver

Uitdragen en praktiseren van SDGs Agenda 2030 via storytelling in verschillende projecten voor wereldverbetering op een weg naar eenheid.

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 50 of meer
  VIP behandeling met aanwezigheid bij audities

  Een VIP krijgt het fysieke kinderboek, Hartje als boekenlegger, e-book en een entreekaartje voor de theatervoorstelling. Daarbij wordt de mogelijkheid geboden om bij de audities te zijn op 9 mei en 16 mei 2020. Een extra cadeau is: kalender Global Goals in de praktijk die tot 2030 loopt. Zorg dat je erbij bent! Dat vinden we heel erg leuk!

 • € 12 of meer
  (extra) entreeticket theaterstuk 'Iedereen heeft een roodroze hart'

  Je bent gewoon heel erg benieuwd naar het theaterstuk en wil erbij zijn in De Kring Roosendaal en/of De Nieuwe Nobelaer Etten-Leur zonder het kinderboek te ontvangen. Of je hebt het kinderboek besteld en wil extra entreekaartjes voor familie, vrienden of collegae als uitstapje; dan kun je hier het project eveneens ondersteunen door extra entreekaartjes te kopen. Vind je Hartje leuk en lief om selfies mee te maken voor op social media? Dan wordt deze op verzoek erbij gezonden per entreeticket.

 • € 20 of meer
  Kinderboek, boekenlegger Hartje en e-book

  Het kinderboek Iedereen heeft een roodroze hart is een verhaal dat zich afspeelt in de klas op een basisschool. Hartje is een cadeau van Maarten, maar Hartje wordt ook een cadeau voor iedereen die dit boek aanschaft, want Hartje is de boekenlegger in het boek die zich graag laat fotograferen op elke plaats in de wereld; thuis op de bank, aan zee, op vakantie, aan tafel, in de natuur enzovoort om aan te geven: ik ben voor eenheid, gelijkheid en vrede uit liefde! Een kinderboek met SDGs 5, 10 en 16 dat in elke klas hoort ;-) Het e-book wordt cadeau gedaan.

 • € 30 of meer
  Entreeticket en kinderboek met boekenlegger en e-book

  Het verhaal in het kinderboek ‘Iedereen heeft een roodroze hart’ wordt op toneel uitgevoerd door basisschoolkinderen. Theatergroep Josjes uit Etten-Leur gaat hiermee aan de slag met regisseur Jos Schievelt. Het wordt een hele beleving om dit verhaal op toneel te zien. Een niet te missen uitstapje in vooralsnog twee plaatsen: Roosendaal en Etten-Leur. Unicef is eveneens te zien in het theaterstuk.

 • € 175 of meer
  10 entreetickets, 2 kinderboeken en 1 Global Goals in de praktijk

  Met een groep kinderen, vrienden of collegae naar de theatervoorstelling over gelijkheid met SDGs 5, 10 en 16 uit de Agenda 2030. De boekenleggers Hartje gaan mee met het aantal entreekaartjes. Dat wordt selfies maken op school, op het werk of gewoon thuis en in de natuur. De kalender Global Goals in de praktijk biedt inspiratie uit de Agenda 2030.

 • € 250 of meer
  Topsponsor

  Een topsponsor ontvangt 4 kinderboeken met boekenleggers Hartje, het e-book, 4 entreekaartjes voor de theatervoorstelling, een kalender Global Goals in de praktijk en een logo vermelding op social media en de website www.iedereenheefteenroodrozehart.nl Bovendien zijn topsponsoren welkom op de auditiedagen 9 mei en 16 mei 2020. Koppel dit initiatief aan uw bedrijf om uit te stralen dat kinderen onze toekomst zijn en dat hun vaardigheden en kwaliteiten ontwikkeld worden, wereldwijd, waarbij ze zichzelf mogen en kunnen zijn. Waar liefde leeft en stroomt, daar gebeuren wonderen voor alle 17 SDGs uit de Agenda 2030.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023