Hoera!! Guus Bok, Rico Hop - Rotterdam Dat Zijn Wij! - de videoclip is geslaagd!

Dankzij 16 donaties die samen € 5.500 opleverden voor Guus Bok, Rico Hop.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Rotterdam Dat Zijn Wij! - de videoclip

Met de muziekvideo van 'Rotterdam Dat Zijn Wij' gaan we een op en top Rotterdamse productie neerzetten.

Guus Bok, Rico Hop
Guus Bok, Rico Hop
Artiest, producent

Nederpop

5 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 175 of meer
  Ritje in de Feyenoord-spelersbus!

  Doe jij mee? Dan krijg je dinsdag 2 mei tussen 17:00 en 19:00 uur een geheel verzorgde, feestelijke rit in de enige echte Feyenoord spelersbus! Hier zal de DJ van De Kuip - DJ Bootsy Paul - voor jullie draaien en zanger Guus Bok (van het lied) de leukste Feyenoordliedjes zingen! We stappen op bij De Kuip, waar we misschien nog een kleine verrassing voor je hebben. Tijdens de rit maken we filmbeelden voor onze videoclip over ons mooie Rotterdam! Wil je wél mee, maar wil je niet op beeld? Ook dat is mogelijk! Hiervoor bieden we speciale plaatsen aan.

 • € 10 of meer
  Meedoen in videoclip Rotterdam Dat Zijn Wij

  Wil je meedoen met de videoclip van Rotterdam Dat Zijn Wij? En ben je beschikbaar op 16 april tussen 18:00 en 22:30, stuur dan een mail naar [email protected] We zoeken Rotterdammers in al hun diversiteit, iedereen die zich Rotterdammer voelt is welkom. De opnames zullen plaatsvinden op een haventerrein in Rotterdam, een hapje en te drinken wordt verzorgd, evenals een toiletmogelijkheid. Ook krijg je die avond een optreden van Lucien Foort tijdens de opnames. We gaan ervan uit je er met eigen vervoer kunt komen. NB. een mail sturen is voldoende, een donatie mag je natuurlijk doen.

 • € 25 of meer
  Rotterdam Supporter

  Met deze bijdrage help jij ons de videoclip van Rotterdam Dat Zijn Wij zo gaaf mogelijk te maken, bedankt! Indien je een naam opgeeft bij je donatie, zal die naam worden vermeld in de aftiteling.

 • € 50 of meer
  Rotterdam Supporter met Shirt

  Met deze bijdrage krijg jij een gaaf Rotterdam Dat Zijn Wij shirt - gemaakt in samenwerking met Het Rotterdams Warenhuis. Indien je een naam opgeeft bij je donatie, zal die naam worden vermeld in de aftiteling.

 • € 65 of meer
  Rotterdam Supporter met cap

  Met deze bijdrage krijg jij een gaaf Rotterdam Dat Zijn Wij cap gemaakt in samenwerking met Het Rotterdams Warenhuis. Indien je een naam opgeeft bij je donatie, zal die naam worden vermeld in de aftiteling.

 • € 75 of meer
  Rotterdam Supporter met trui

  Met deze bijdrage krijg jij een gaaf Rotterdam Dat Zijn Wij trui gemaakt in samenwerking met Het Rotterdams Warenhuis. Indien je een naam opgeeft bij je donatie, zal die naam worden vermeld in de aftiteling.

 • € 150 of meer
  Rotterdam Supporter met shirt, trui en cap

  Voor wie alles wil (of niet kan kiezen)! Met deze bijdrage krijg jij een gaaf Rotterdam Dat Zijn Wij shirt, een trui én de cap gemaakt in samenwerking met Het Rotterdams Warenhuis. Indien je een naam opgeeft bij je donatie, zal die naam worden vermeld in de aftiteling.

 • € 350 of meer
  Een uniek kijkje achter de schermen!

  Met deze tegenprestatie krijg je een zeer exclusief uniek kijkje achter de schermen en ga je mee met een draaidag van Rotterdam Dat Zijn Wij. Wat kun je verwachten? 1. Vroeg opstaan, en er nog veel voor betalen ook. 2. Reis mee met de crew terwijl ze in een veel te strak draaischema van de ene lokatie naar de andere lokatie proberen te komen. 3. Stel je een vraag? Doe maar niet. 4. Ontmoet bekende Rotterdammers die geen aandacht hebben voor jou. 5. Ervaar stress. 6. Wees blij als je tussendoor snel iets naar binnen kunt werken wat lijkt op eten. Kortom; een typisch ongezellig Rotterdams dagje! Doe het niet!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023