Stichting Democratie en Media

partner voordekunst

Wij steunen

  • Projecten die een subsidiebijdrage hebben ontvangen van Stichting Democratie en Media, en op zoek zijn naar andere financieringsvormen

  • Onafhankelijke, kritische, media projecten die een geefvraag willen stellen aan hun achterban

 

Stichting Democratie en Media steunt organisaties, projecten en andersoortige initiatieven die net als zij investeren in kritische, onafhankelijke media en een sterke, democratische rechtsstaat. In samenwerking met voordekunst én Creative Funding wil Stichting Democratie Media bijdragen aan het uitbreiden en versterken van de achterban van makers en instellingen. 

 

Stichting Democratie en Media draagt bij aan de kosten van:

> Crowdfunding spreekuur: een 1-op-1 adviesgesprek van een half uur met een voordekunst medewerker.

> Crowdfundingcampagne via voordekunst: de contributie en de fee over het opgehaalde bedrag. 

> Crowdkeeping lidmaatschap: een 1-op-1 traject van een jaar waarin je als maker ondersteunt wordt op het gebied van relatiebeheer met donateurs. 

> Creative Funding Leernetwerk: Een leernetwerk voor werknemers van culturele instellingen die zich willen ontwikkelen op het gebied van relatiebeheer met de particuliere donateur in de culturele sector. 

“Ons netwerk van grantees bestaat uit initiatieven en veelal kleinere organisaties die gedragen worden door toegewijde makers, journalisten, of andere professionals. Samen met voordekunst/ Creative Funding kunnen we hen ondersteunen om hun initiatief of organisatie verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door gestructureerd relatiebeheer van hun achterban of door inkomsten te genereren met crowdfunding.”

- Tim Schoot Uiterkamp, Coordinator Partner Support

Heb jij een gesteund initiatief van Stichting Democratie en Media?

En ben je geïnteresseerd in crowdfunding en crowdkeeping?

Laat het ons weten

Dan nemen we contact met je op.

Meer over crowdfunding 

© 2024