Omroep Gelderland

partner voordekunst

 

Omroep Gelderland en voordekunst werken samen om Gelderse documentaires te ondersteunen. Gelderse filmmakers of filmmakers die een documentaire draaien in Gelderland maken via voordekunst kans op een bijdrage aan hun crowdfunding campagne van Omroep Gelderland van 30% van het streefbedrag (maximumbijdrage is € 5.000 per project). 

 

Criteria en voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor de matchfundingsbijdrage moet de documentairemaker (regisseur of producent) een crowdfundingcampagne starten via voordekunst en gaan draaien in Gelderland en/ of in Gelderland wonen. Het project moet daarnaast voldoen aan de volgende criteria: 

  • De documentaire voldoet aan de kwalitatieve eisen van Omroep Gelderland, waarbij wordt gekeken naar vakmanschap, oorspronkelijkheid, zeggingskracht en staat van dienst.
  • De documentaire is interessant voor Gelders publiek: het onderwerp is uniek of urgent, vertelt iets over de Gelderse (of streekgebonden-) identiteit of draagt bij aan verbinding in de ruimste zin van het woord.

Succesvolle campagnes mede dankzij de steun van Omroep Gelderland

Bekijk project

Omroep Gelderland

Hart van Goud

In de documentaire "Hart van Goud" krijgen we een kijkje in de wereld van tattoo shop Heart of Gold.

Sophie van Velthoven
Sophie van Velthoven
Student en filmmaker

Sophie is een 23 jarige student uit Nijmegen. Ze studeert Audiovisueel Ontwerpen aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam.

5 projecten gesteund

Heb jij een goed idee?
Wij denken graag mee!

Stuur jouw idee in

Geheel vrijblijvend, je ontvangt binnen twee werkdagen advies!

Lees meer over de samenwerking en crowdfunding

© 2024