Hulp nodig bij crowdfunding?

Heb je hulp nodig bij het opzetten van jouw campagne? Voordekunst helpt graag! Naast dat wij een online platform zijn bieden wij ook workshops, sessies en masterclasses aan. Op deze pagina vind je alle informatie en wanneer de eerst volgende workshops zijn.
workshops crowdfunding voordekunst
workshop crowdfunding voordekunst
workshop crowdfunding voordekunst

Kickoff Crowdfunding

Kickoff

Heb jij een project, maar is je financiering nog niet rond? Denk je na over crowdfunding als financieringsvorm?

Kom dan naar de Kickoff Crowdfunding met voordekunst! Aan de hand van een voordekunst-canvas zet je de eerste stappen in het vormen van een crowdfundingcampagne. Tijdens de kickoff kom je erachter welke projecten zich lenen voor crowdfunding, waarom je wel of niet van een platform als voordekunst gebruik moet maken en wat de uitdagingen en valkuilen zijn bij crowdfunding.

Verder krijg je alle tips, kijken we naar best practices en gaan we samen werken aan de opzet van jouw eigen crowdfundingproject.

Kickoff Crowdfunding met voordekunst

Kickoff Crowdfunding met voordekunst

Aan de hand van een canvas zet je de eerste stappen in het vormen van een crowdfundingcampagne. Tijdens de kickoff kom je erachter welke projecten zich lenen voor crowdfunding, waarom je wel of niet van een platform als voordekunst gebruik moet maken en wat de uitdagingen en valkuilen zijn bij crowdfunding. 

Workshop

Succesvol jouw publiek bereiken

workshop crowdfunding voordekunst

Een van de belangrijkste aspecten bij een crowdfundingcampagne is de ‘crowd’. Maar wie is jouw crowd?

Tijdens de workshop zullen we jouw achterban in kaart brengen. Wie zijn dit, op welke manier kan je deze mensen bereiken en waar zit nieuw publiek? Tijdens deze sessie bieden wij de eerste handvatten om jouw doelgroep in kaart te brengen, zodat je dit overzicht verder zelf kan uitbreiden en later ook bij andere projecten kan toepassen.

workshops crowdfunding voordekunst

Vervolgens gaan we dit vertalen naar concrete promotie-acties. Voordekunst maakt gebruik van Buzz-marketing, waarbij je één groot momentum creëert rondom jouw campagne. Bij het opzetten van jouw campagneplan gaan we deze strategie toepassen op jouw campagne.

Aan het eind heb je een schema waarin staat wanneer je wie gaat bereiken, hoe je dat gaat doen en via welk medium.

Met het campagneplan ben je klaar om live te gaan!

Of reserveer een spreekuur

Spreekuren

Wil je persoonlijk advies? Boek dan een spreekuur wanneer het jou uitkomt.

Er is nog plek!
© 2017