Hulp nodig bij crowdfunding?

Heb je hulp nodig bij het opzetten van jouw campagne? Voordekunst helpt graag! Naast dat wij een online platform zijn bieden wij ook workshops, sessies en masterclasses aan. Op deze pagina vind je alle informatie en wanneer de eerst volgende workshops zijn.

Kick-off Crowdfunding

Kick-off

Heb jij een project, maar is je financiering nog niet rond? Denk je na over crowdfunding als financieringsvorm?

Kom dan naar de gratis Kick Off Crowdfunding met voordekunst! Aan de hand van een canvas zet je de eerste stappen in het vormen van een crowdfundingcampagne. Tijdens de kick off kom je erachter welke projecten zich lenen voor crowdfunding, waarom je wel of niet van een platform als voordekunst gebruik moet maken en wat de uitdagingen en valkuilen zijn bij crowdfunding.

Verder krijg je alle tips, kijken we naar best practices en gaan we samen werken aan de opzet van jouw eigen crowdfundingproject.

Kick-off Crowdfunding in Gelderland met voordekunst

Kick-off Crowdfunding in Gelderland met voordekunst

Aan de hand van een canvas zet je de eerste stappen in het vormen van een crowdfundingcampagne. Tijdens de kick-off kom je erachter welke projecten zich lenen voor crowdfunding, waarom je wel of niet van een platform als voordekunst gebruik moet maken en wat de uitdagingen en valkuilen zijn bij crowdfunding.

Deze kick-off wordt gegeven door Michiel Bos, relatiemanager bij voordekunst.

Workshop: Wie zijn jouw donateurs?

Donateurs
Donateurs

Een van de belangrijkste aspecten bij een crowdfundingcampagne is de ‘crowd’. Maar wie is jouw crowd? Tijdens de doelgroepsessie zullen we jouw achterban in kaart brengen. Wie zijn dit, op welke manier kan je deze mensen bereiken en waar zit nieuw publiek? Tijdens deze sessie bieden wij de eerste handvatten om jouw doelgroep in kaart te brengen, zodat je dit overzicht verder zelf kan uitbreiden en later ook bij andere projecten kan toepassen.

De volgende doelgroepsessie gaat plaatsvinden in 2017.

Workshop: Hoe maak ik een goed campagneplan?

campagneplan

Een crowdfundingactie is campagne voeren en hard werken. Om de campagne te laten slagen moeten zoveel mogelijk mensen met jouw project in aanraking komen. Tijdens de sessie zullen we eerst jouw achterban in kaar brengen. Wie zijn dit, op welke manier kan je deze mensen bereiken en waar zit nieuw publiek?

Vervolgens gaan we dit vertalen naar concrete promotie acties. Voordekunst maakt gebruik van Buzz-marketing, waarbij je één groot momentum creëert rondom jouw campagne. Bij het opzetten van jouw campagneplan gaan we deze strategie toepassen op jouw campagne. Aan het eind heb je een schema waarin staat wanneer je wie gaat bereiken, hoe je dat gaat doen en via welk medium. Met het campagneplan ben je klaar om live te gaan!

campagneplan

Spreekuren

Wil je persoonlijk advies? Kom dan naar onze spreekuren!

boek nu!
© 2016