Voordekunst bij Museum van Bommel van Dam in Venlo

Op woensdag 18 november organiseert voordekunst een spreekuur en workshop crowdfunding in het Museum van Bommel van Dam in samenwerking met onze partner Provincie Limburg.

Voordekunst is hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector. Een positieve beweging die erop gericht is om culturele projecten te realiseren. Mogelijk gemaakt door de mensen waar het uiteindelijk voor bedoeld is, het publiek of beter nog: de ‘crowd’.

Tijdens de workshop wordt besproken wat crowdfunding is. Hoe jij dit inzet voor projecten binnen de creatieve sector en de do's en don'ts, tips en tricks. Daarnaast is er voldoende tijd voor vragen en eventueel een casus.

Of heb je een concreet idee waarvoor je wil crowdfunden en wil je hierover van gedachten wisselen meteen medewerker van voordekunst? Dan is het spreekuur het moment! (Het betreft een één opéén gesprek van een half uur.)

Beide evenementen vinden plaats in het Museum van Bommel van Dam in Venlo.

Wat? Spreekuur en workshop crowdfunding Waar? Museum van Bommel van Dam, Deken van Oppensingel 6, Venlo Wanneer? Woensdag 18 november Tijd? Spreekuren | 17:00 – 19:00 Workshop | 19:00 inloop 19:30 start 21:00 einde

Je kan voor beide activiteiten inschrijven, maar ook alleen voor de spreekuren of workshop. Bij beide activiteiten zijn er beperkte plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.

Meld je direct aan via deze link en wij plannen je in voor het spreekuur en/of zetten je op de gastenlijst voor de workshop.

Vragen? Stel ze aan Alyssa van voordekunst via alyssa@voordekunst.nl.

© 2016