Spreekuur & Workshop bij Keunstwurk

Op maandag 7 december 2015 organiseert Keunstwurk samen met voordekunst spreekuren en een workshop. Kunstenaars die meer willen weten over crowdfunding gerelateerd aan een kunst/cultuur project, kunnen hier terecht.

Tijdens het spreekuur nemen wij jouw project door, geven we advies en beantwoorden we eventuele vragen. Mocht je nog niet helemaal bekend zijn met crowdfunding dan kun je tijdens dit spreekuur ook bij ons terecht voor meer informatie.

Aansluitend om 20:00uur geeft Kristel Casander een workshop over wat crowdfunding is. Hoe jij dit inzet voor projecten binnen de creatieve sector en de do's en don'ts, tips en tricks. Tenslotte is er voldoende tijd voor vragen.

Wat? Spreekuur en workshop crowdfunding Waar? Keunstwurk, Wissesdwinger 1 in Leeuwarden Wanneer? Maandag 7 december 2015 Tijd? Spreekuren | 30 min. per gesprek tussen 14.00 en 17.30 uur (voorkeurstijd aangeven is mogelijk) Workshop | Start om 20:00 tot 22:00uur

Je kan voor beide activiteiten inschrijven, maar ook alleen voor de spreekuren of workshop. Bij beide activiteiten zijn er beperkte plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.

Meld je direct aan via deze link en wij plannen je in voor het spreekuur en/of zetten je op de gastenlijst voor de workshop.

Vragen? Stel ze aan Alyssa van voordekunst via alyssa@voordekunst.nl.

© 2016