Hoe zit een goede crowdfunding in elkaar en hoe zet je een sterke marketingcampagne op? Kom alles hierover te weten in onze gloednieuwe masterclasses! Samen met experts uit het veld bieden we je alle tools in drie verschillende masterclasses: Masterclass BrandingMasterclass Storytelling, en Masterclass Create a Buzz. Zo werken we samen naar een succesvolle crowdfundingcampagne! 

Hieronder lees je meer over de drie masterclasses, de experts en de praktische informatie.  

Branding

door Shirin Mirachor - GET ME
Shirin Mirachor
Shirin Mirachor
Shirin Mirachor

Shirin werkte vorig jaar als brand strategist Vice UK in Londen, om o.a. na te denken over een nieuwe strategie voor Chanel, Marc Jacobs en Microsoft. Nu is ze terug in Nederland, werkt ze hard aan haar eigen platform GET ME - een online magazine. Daarnaast is ze freelance brandstrategist / producer voor zogenoemde Youth Culture Brands zoals Eastpak en Jagermeister. Tot slot geeft ze enkele jaren les op de HKU met het vak VISIE, dat ingaat op de tendensen die de huidige samenleving vormen. 

Shirin Mirachor
Shirin Mirachor

Storytelling

door Gijs van den Berg - KesselsKramer
Gijs van den Berg
Gijs van den Berg
Gijs van den Berg

Gijs is art-director bij communicatiebureau KesselsKramer waar hij werkt voor nationale en internationale opdrachtgevers. Daarnaast is hij actief als beeldend kunstenaar. Gijs heeft zelf een crowdfunding traject doorlopen met zijn project 'Gewoon Koffie'.

Gijs van den Berg
Gijs van den Berg

Create a Buzz

door Lonny van Ryswyck - Atelier NL
Lonny van Ryswyck
Lonny van Ryswyck
Lonny van Ryswyck

Lonny studeerde in 2006 af aan de Design Academy en begon direct daarna samen met Nadine Sterk designbureau Atelier NL in de voormalige Bergmannkerk in Eindhoven. Atelier NL probeert de verwondering voor de waarde van het alledaagse zichtbaar te maken en roept op tot herwaardering van lokale rijkdom. Naast haar werk voor Atelier NL geeft de ontwerper workshops, lezingen en lessen op de Dsign Academy (Bachelors en Masters).

Lonny van Ryswyck
Lonny van Ryswyck

Kennispartners

De masterclasses worden mede mogelijk gemaakt door deze kennispartners van voordekunst:
kennispartners masterclass voordekunst
© 2021