Onze experts staan voor je klaar!

Heb je hulp nodig bij het opzetten van jouw crowdfundingcampagne? Voordekunst helpt! Naast ons online platform bieden wij ook workshops, sessies en masterclasses aan. Dankzij ons advies slaagt maar liefst 82% van onze campagnes!

Alle workshopdata op een rijtje

Weet je al welke workshop je wil doen?

The Construction Club #3 - Groningen

The Construction Club #3 - Groningen

The Construction Club is voor nieuwe makers die het zelf willen opknappen. Dat je jong bent en een creatief beroep hebt betekent dat je slim moet handelen. Tijdens deze bijeenkomst op donderdag 18 oktober vertellen wij je alles wat je moet weten over zelfstandig ondernemen als maker. Ben jij een jonge creatief, en serieus bezig om professioneel te worden? Dan is deze dag voor jou.
Kickoff Crowdfunding in Rotterdam

Kickoff Crowdfunding in Rotterdam

Op donderdag 25 oktober van 15:30 tot 17:00 uur organiseert voordekunst samen met de Gemeente Rotterdam een Kickoff Crowdfunding in Worm, Rotterdam. De workshop is speciaal bedoeld voor makers en culturele instellingen in Rotterdam. Boordevol tips, best practices en we gaan samen werken aan de opzet van jouw eigen crowdfundingcampagne. Tenslotte is er voldoende tijd voor vragen. 
Kickoff Crowdfunding met voordekunst

Kickoff Crowdfunding met voordekunst

Aan de hand van een canvas zet je de eerste stappen in het vormen van een crowdfundingcampagne. Tijdens de kickoff kom je erachter welke projecten zich lenen voor crowdfunding, waarom je wel of niet van een platform als voordekunst gebruik moet maken en wat de uitdagingen en valkuilen zijn bij crowdfunding.

Zij gingen je voor:

Ruben Steeman

Bij crowdfunding krijg je publiek en geld tegelijk. Dat vond ik wel tof om te merken.

Puck van Dijk

Door de crowdfundingcampagne zijn de donateurs en hun achterban nu ook ons vaste publiek geworden. Hier zijn we erg trots op!

De Hollanders

Door de aanpak van voordekunst, heb je direct contact met je publiek, en voel je je echt gesteund in je werk.

We geven ook 1 op  1 advies!

In tien dagen voorbereid via e-mail

Schrijf je hier gratis in en ontvang in slechts 10 dagen alle info over crowdfunden. Gratis. Elke dag een mail over een belangrijk aspect, zodat je gelijk aan de slag kan. En na 10 dagen stopt de mailing automatisch.

Meld je hier aan

De mailing stopt automatisch na 10 dagen.

© 2018