St. Derdengelden Buckaroo en voordekunst

Onze betrouwbare betalingsprovider

Alle betalingen en donaties van voordekunst lopen via Buckaroo. Buckaroo is een officiële betaalinstelling die het betalingsverkeer verzorgt voor meer dan 5.000 bedrijven. Op het moment dat u een donatie heeft gedaan via voordekunst komt het geld eerst op een bankrekening van de stichting Derdengelden Buckaroo binnen. Zij beheren het geld totdat de campagne geslaagd is. Slaagt de campagne niet, dan krijgt u altijd uw geld terug.

 

Over Buckaroo

Heeft u een online aankoop gedaan, betaald via automatische incasso of een donatie gedaan en ziet u Buckaroo Stichting Derdengelden op uw afschrift staan? Dan kunt u middels de Buckaroo betaling checker meer informatie vinden over de betaling. Vul in de betaling checker de gegevens van uw betaling in en bekijk direct de status van deze betaling of afschrijving van uw rekening. 

 

Voorbeeld

Op het moment dat u een donatie heeft gedaan via voordekunst komt het geld eerst op een bankrekening van de stichting Derdengelden Buckaroo binnen. Op uw bankafschriften staat bij de desbetreffende betaling vervolgens onderstaande informatie vermeld: 

BUCKAROO ST.DERDENGELDEN 

KN: 128379 

061234567821234567 02-02-11 15:47 

Bestelnummer 1828541 

Buckaroo bv inzake Stichting voordekunst 

Nog vragen?

Neem contact met ons op. We helpen je graag.

© 2024