voordekunst kiest

voordekunst kiest! en jij kan meedoen

Via voordekunst kiest licht voordekunst maandelijks een discipline uit en kiest hierin één project dat we extra onder de aandacht brengen bij ons netwerk van vrienden, donateurs en partners.

Voor jonge makers en instellingen

Via voordekunst kiest willen we relaties tussen instellingen en talentvolle makers ondersteunen, en hen helpen een publiek op te bouwen dat actief bijdraagt aan hun project. Voor de maker levert dat een nieuw en betrokken netwerk op en voor de instelling, naast het uitbouwen van de eigen achterban veelal ook een eerste goede kennismaking met crowdfunding. De projecten uit het voordekunst kiest traject krijgen van ons extra hulp aangeboden:

We zorgen dat er een professionele video gemaakt wordt door Felix KopsWe regelen de fotografie bij Roderik RottingHotel Content interviewt de maker en de instelling voor ons blogÉn we geven extra begeleiding bij het opzetten (en uitvoeren) van je crowdfunding campagne

Doe ook mee met voordekunst kiest!

Om dit traject voor meer instellingen en makers mogelijk te maken, zoeken we nu talentvolle makers én ambitieuze instellingen die een nieuw publiek willen werven voor hun (kunst)project en gebruik willen maken van deze unieke mogelijkheid om in het voordekunst kiest traject te stappen.

Dit hele begeleidingstraject is ruim € 3.000,- waard, maar wij kunnen dit voor komende half jaar nu kosteloos aanbieden.

Dus:

- Wil je eind dit jaar of begin volgend jaar een project uitvoeren, - Zoek je nog aanvullende financiering - Én wil je hier publiek bij betrekken?

Meld je hier dan snel aan en wellicht wordt jouw project onderdeel van dit unieke traject!

Of stuur deze pagina door naar bevriende makers, zodat zij gebruik kunnen maken van deze mogelijkheid om hun project te realiseren.

© 2016