Spreekuren, workshops, adviestrajecten en meer

Spreekuren We organiseren zeer regelmatig spreekuren, in Amsterdam en daarbuiten. Heb jij een concreet idee waarvoor je wilt crowdfunden? Of wil je meer weten over crowdfunding als financieringsvorm? Schrijf je dan in voor een spreekuur met een medewerker van voordekunst. In een half uur nemen wij jouw project door, geven we advies en beantwoorden we eventuele vragen. Mocht je nog niet helemaal bekend zijn met crowdfunding dan kun je tijdens dit spreekuur ook bij ons terecht voor meer informatie. Kijk hier voor de eerstkomende spreekuren bij ons op kantoor, en hier voor spreekuren op locatie.

Workshops Maandelijks organiseert voordekunst workshops crowdfunding voor kunstenaars en creatieven. Tijdens de workshop kom je erachter welke projecten zich lenen voor crowdfunding, waarom je wel of niet van een platform als voordekunst gebruik moet maken en wat de uitdagingen en valkuilen zijn bij crowdfunding. Verder krijg je tips en tricks, kijken we naar best practices en gaan we samen werken aan de opzet van jouw eigen crowdfundingtraject.

Adviestraject voor instellingen Ga je een groot project opzetten vanuit een instelling, dan is wellicht een intensiever adviestraject de beste keuze. We ontwerpen samen een crowdfundingactie waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke uitdagingen waar instellingen mee te maken krijgen.

voordekunst diensten op locatie Wil je liever dat we naar jou toekomen? Dat kan natuurlijk ook! Je kan voordekunst inhuren voor een lezing, presentatie of workshop. Wat dat kost? Dat vind je hier.

© 2016