Stichting DOEN

Stichting DOEN en voordekunst ondersteunen vanaf 1 juli actief crowdfunding voor social design. Vormgevers, designers en andere makers die voor hun social design project of product willen crowdfunden via voordekunst, kunnen maximaal 25 procent van het te behalen doelbedrag van Stichting DOEN krijgen. Een mooie kickstart van je campagne! Voorwaarde is wel dat de resterende 75% via de crowd bijeen wordt gehaald. Je hoeft hiervoor verder niets te doen, alleen je plan in te dienen bij voordekunst. Dat kan HIER

Stichting DOEN werkt aan een groene, sociale en creatieve samenleving. Met de bijdrage van de BankGiro Loterij ondersteunt DOEN culturele organisaties die nieuwe manieren zoeken om mensen actief bij hun werk te betrekken. Zodat er een groter maatschappelijk draagvlak ontstaat voor culturele activiteiten.

Ben jij bezig met het opzetten van een dergelijk creatief innovatief project? Misschien kunnen wij wat voor je DOEN.

Wie kan een aanvraag indienen?

• Doe de quickscan en kijk of jouw initiatief in aanmerking komt voor financiering.

• Lees onze algemene criteria en uitsluitingen.

• En kijk naar de criteria per thema.

• Vul tot slot het online aanvraagformulier in.

• Je ontvangt direct een bevestiging, binnen 6 weken krijg je van ons bericht of de aanvraag wordt toe- of afgewezen.

Contact

Voor meer informatie ga naar www.doen.nl.

Heb je vragen mail die dan naar info@doen.nl. Je kunt ook altijd contact opnemen met een van de programmamanagers Cultuur: Steve Elbers of Yu-lan van Alphen via het algemene nummer 020-5737333.

Terug naar Partnerpagina

© 2016