Junior Businessdag - doe het anders lekker zelf.

The Construction Club is voor nieuwe makers die het zelf willen opknappen.

Wij vertellen je alles wat je moet weten als jonge, zelfstandige maker.

Wil jij erbij zijn? 

Donderdag 5 april, 16.00 - 18.00, in Het Industriegebouw in Rotterdam
Koop direct je ticket

Voor € 10 krijg je toegang tot The Construction Club #1, een drankje, en een pizzapunt 🍕

Wekker

Dat je jong bent en een creatief beroep hebt betekent dat je slim moet handelen.  Wij kunnen je daarmee helpen. Tijdens The Construction Club #1 vertellen wij je alles wat je moet weten over zelfstandig ondernemen als maker.

Ben jij serieus bezig om professioneel te worden in bijvoorbeeld fotografie, muziek, of design?

Dan is deze dag voor jou. Als je tenminste zin hebt om te leren hoe je met geld om moet gaan, hoe je jouw verhaal het beste kan vertellen, en hoe je jezelf verkoopt. 

Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden. Leer van de levenslessen die onze experts je kunnen bieden. 

Wekker

Ontmoet de sprekers

Kees de Boekhouder
Kees de Boekhouder

Kees de Boekhouder: de financiële basis

Inmiddels vertrouwen een hoop creatievelingen hun geldzaken aan Kees de Boekhouder toe. Kees is de boekhouder van zo'n beetje alle creatieve ZZP'ers, met kantoren in Utrecht, Amsterdam en binnenkort in Rotterdam. 

Kees en zijn team weten als geen ander dat je kunstenaars niet moet vermoeien met administratieve zaken. Alleen zijn juist die administratieve zaken de backbone van jouw onderneming. Kees neemt je mee in de wereld waar jij eigenlijk liever je ogen voor sluit. 

Maartje en Merel

Maartje en Merel: opdrachtgeverschap versus eigen werk

Maartje en Merel zijn unstoppable als het gaat om het maken van mooie, creatieve en grappige campages. 

Van 9 tot 5 werken ze als creatief team bij communicatiebureau KesselsKramer, waar ze werken voor verschillende opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers zijn voornamelijk groot, rijk en internationaal. Van 5 tot 9 zijn ze bezig met het uitvoeren van onuitvoerbare plannen. Voor opdrachtgevers die voornamelijk klein, arm en Nederlands zijn. Tijdens The Construction Club vertellen zij hoe je samen met opdrachtgevers jouw ultieme ideeën kan realiseren.

Maartje en Merel
Karel de Leeuw
Karel de Leeuw

Karel de Leeuw: Sponsoring

Karel de Leeuw is coördinator partnerships en fondsenwerver bij Filmtheater ’t Hoogt. 

Heb je wel eens nagedacht over een samenwerking met een bedrijf, om samen jouw project te realiseren? 

Dat klinkt wellicht als een ver-van-je-bedshow, maar: Karel de Leeuw geeft je een aantal handige tips zodat jij het bedrijf kunt benaderen dat zo goed bij jouw project past. 

Voordekunst

Kristel en Alyssa: Crowdfunding

Hoewel je bij crowdfunding als eerste denkt aan een financieringsmiddel, draait crowdfunding veel meer om de marketing van jouw project.

Natuurlijk haal je geld op met je campagne, maar de promotie, het vergroten van de zichtbaarheid en het vertellen van jouw verhaal zijn de echte resultaten.

Kristel en Alyssa van voordekunst geven jou vijf tips voor het opzetten van een goede crowdfundingcampagne. 

Voordekunst
Puck van Dijk
De presentatie is in handen van Puck van Dijk, theaterregisseur, theaterdocent en bevoegd theaterdocent. Ze is co-founder en artistiek leider van PLAY productions waar ze immersieve voorstellingen maak die bestaan uit een integratie van film, theater, locatie en technologie.  Ze heeft diverse voorstellingen in Rotterdam gehad en ze geeft les op het Albeda College in Rotterdam. 

Hoe kom ik aan tickets? 

Wij vinden dat The Construction Club voor iedereen toegankelijk moet zijn, zeker voor jonge makers. Je kaartje is daarom maar € 10,00! 

Dat Eventbrite-ticket geeft je toegang tot alle activiteiten, plus een gratis drankje en een pizzapunt. Zien we jou op 5 april? 

Koop hier je kaarten
Veilig en snel via Eventbrite. 
© 2018