Junior Businessdag - doe het anders lekker zelf.

The Construction Club Talks #6

Op 17 december komt The Construction Club digitaal naar je toe. In samenwerking met het VSBfonds vertellen verschillende sprekers tijdens de TCC Talks alles wat je moet weten om het zelf op te knappen als maker.
Wekker

Dat je jong bent en een creatief beroep hebt betekent dat je slim moet handelen.  Wij kunnen je daarmee helpen. Tijdens The Construction Club Talks vertellen wij je alles wat je moet weten over zelfstandig ondernemen als maker.

Ben jij serieus bezig om professioneel te worden in een creatieve discipline? Dan is deze dag voor jou. Als je tenminste zin hebt om te leren hoe je met geld om moet gaan, hoe je jouw verhaal het beste kan vertellen, en hoe je jezelf verkoopt.  Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden. Leer van de levenslessen die onze experts je kunnen bieden. 

The Construction Club Talks worden mede mogelijk gemaakt door het VSBfonds.

Wekker

Dit jaar net even anders, maar niet minder leuk. In deze interactieve digitale editie van The Construction Club vertellen verschillende sprekers over wat er komt kijken als beginnende maker. 

  • Wat: 4 korte talks van sprekers uit het culturele veld inclusief quiz (en er valt wat te winnen! 🏆)
  • Waar: online 
  • Voor wie: beginnende makers die het zelf willen opknappen
  • Kosten: helemaal gratis! 💰

The Construction Club Talks #6

Donderdag 17 december 16.00 - 17:30, locatie: Op je digitale beeldbuis 💻

Ontmoet de sprekers

Voordekunst
Voordekunst

Alyssa Mahler: Crowdfunding

Hoewel je bij crowdfunding als eerste denkt aan een financieringsmiddel, draait crowdfunding veel meer om de marketing van jouw project.

Natuurlijk haal je geld op met je campagne, maar de promotie, het vergroten van de zichtbaarheid en het vertellen van jouw verhaal zijn de echte resultaten.

Alyssa van voordekunst geeft jou vier tips voor het opzetten van een goede crowdfundingcampagne. 

Jorgen Karskens
Jorgen Karskens

Daan Timmer - In 4 stappen naar eigen baas

Daan is illustrator en ontwerper. Hij combineert zijn liefde voor sci-fi en fantasy met cross-culturele politiek om verhalen te creëren die kijkers bewust maken van de wereld om hen heen. Sinds kort heeft hij de overstap naar fulltime freelancer gemaakt, en de veiligheid van loondienst achter zich gelaten. Zijn jaren ervaring in de ontwerpwereld, vanuit die veiligheid, biedt perspectief op identiteit en makerschap in de nieuwe vrijheid die hij ondervindt.

In zijn talk vertelt Daan hoe hij in vier stappen de overstap maakte van loondienst naar eigen baas. 

Binnenkort bekennd
Binnenkort bekennd

Binnenkort bekend!

 

Kim van Kees de Boekhouder
Kim van Kees de Boekhouder

Binnenkort bekend!

Hoe kom ik aan tickets? 

Op 17 december vindt de eerstvolgende The Construction Club Talks plaats, geheel online. Je kunt een gratis ticket reserveren en ontvangt dan een link waarbij je de digitale interactieve talks bij kunt wonen. Bestel alvast een pizza slice en zet een biertje koud voor bij de quiz

🍻🍕.

© 2020