Junior Businessdag - doe het anders lekker zelf.

The Construction Club Talks

Op 22 oktober komt The Construction Club digitaal naar je toe. In samenwerking met het VSBfonds vertellen verschillende sprekers tijdens de TCC Talks alles wat je moet weten om het zelf op te knappen als maker.
Wekker

Dat je jong bent en een creatief beroep hebt betekent dat je slim moet handelen.  Wij kunnen je daarmee helpen. Tijdens The Construction Club Talks vertellen wij je alles wat je moet weten over zelfstandig ondernemen als maker.

Ben jij serieus bezig om professioneel te worden in een creatieve discipline? Dan is deze dag voor jou. Als je tenminste zin hebt om te leren hoe je met geld om moet gaan, hoe je jouw verhaal het beste kan vertellen, en hoe je jezelf verkoopt.  Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden. Leer van de levenslessen die onze experts je kunnen bieden. 

The Construction Club Talks worden mede mogelijk gemaakt door het VSBfonds.

Wekker

Dit jaar net even anders, maar niet minder leuk. In deze interactieve digitale editie van The Construction Club vertellen verschillende sprekers over wat er komt kijken als beginnende maker. 

  • Wat: 4 korte talks van sprekers uit het culturele veld inclusief quiz (en er valt wat te winnen!)
  • Waar: online 
  • Voor wie: beginnende makers die het zelf willen opknappen
  • Kosten: helemaal gratis! 💰
The Construction Club Talks

Donderdag 22 oktober 16.00 - 18.00, locatie: Op je digitale beeldbuis

Ontmoet de sprekers

Jorgen Karskens
Jorgen Karskens

Jorgen Karskens: Hoe vraag je subsidie aan?

Jorgen gaat al lang mee in de culturele sector. Jorgen Karskens werkt momenteel als zakelijk leider bij [email protected], een internationale werkplaats voor keramiek. Daarvoor werkte hij als hoofd Beeldende Kunst en Film bij het Amsterdams Fonds voor de Kunst.

Na deze talk weet je hoe fondsen denken, welke fondsen er zijn, hoe je de juiste kiest voor jouw plannen en hoe je een goed plan schrijft!

Voordekunst
Voordekunst

Alyssa Mahler: Crowdfunding

Hoewel je bij crowdfunding als eerste denkt aan een financieringsmiddel, draait crowdfunding veel meer om de marketing van jouw project.

Natuurlijk haal je geld op met je campagne, maar de promotie, het vergroten van de zichtbaarheid en het vertellen van jouw verhaal zijn de echte resultaten.

Alyssa van voordekunst geeft jou vier tips voor het opzetten van een goede crowdfundingcampagne. 

Binnenkort bekennd
Binnenkort bekennd

Anne Louïse van den Dool: Hoe schrijf je een pakkende tekst?

Anne Louïse van den Dool is tekstschrijver, auteur en cultureel journalist. Ze schrijft voor onder meer NRC Handelsblad, Vrij Nederland, vtwonen en Libelle. Daarnaast schreef ze al twee boeken èn publiceert ze gedichten. Ze weet als geen ander hoe je de lezer aanspreekt.

Na haar talk weet je alles over hoe je een tekst creëert waardoor anderen om jouw werk staan te springen!

Kim van Kees de Boekhouder
Kim van Kees de Boekhouder

Kim Bron namens Kees de Boekhouder - De financiële basis

Inmiddels vertrouwen een hoop creatievelingen hun geldzaken aan Kees de Boekhouder toe. Het team van Kees de Boekhouder weet als geen ander dat je kunstenaars niet moet vermoeien met administratieve zaken. Alleen zijn juist die administratieve zaken de backbone van jouw onderneming. Kim van Kees de Boekhouder neemt je mee in de wereld waar jij eigenlijk liever je ogen voor sluit.

Hoe kom ik aan tickets? 

Op 22 oktober vindt de eerstvolgende The Construction Club Talks plaats, geheel online. Je kunt een ticket reserveren en ontvangt dan een link waarbij je de digitale interactieve talks bij kunt wonen. Bestel alvast een pizza slice en zet een biertje koud voor bij de quiz

🍻🍕.

© 2020