Junior Businessdag - doe het anders lekker zelf.

The Construction Club Talks #7

Op 22 april komt The Construction Club digitaal naar je toe. In samenwerking met het VSBfonds vertellen verschillende sprekers tijdens de TCC Talks alles wat je moet weten om het zelf op te knappen als maker.
Wekker

Dat je jong bent en een creatief beroep hebt betekent dat je slim moet handelen.  Wij kunnen je daarmee helpen. Tijdens The Construction Club Talks vertellen wij je alles wat je moet weten over zelfstandig ondernemen als maker.

Ben jij serieus bezig om professioneel te worden in een creatieve discipline? Dan is deze dag voor jou. Als je tenminste zin hebt om te leren hoe je met geld om moet gaan, hoe je jouw verhaal het beste kan vertellen, en hoe je jezelf verkoopt.  Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden. Leer van de levenslessen die onze experts je kunnen bieden. 

The Construction Club Talks worden mede mogelijk gemaakt door het VSBfonds.

Wekker

Dit jaar net even anders, maar niet minder leuk. In deze interactieve digitale editie van The Construction Club vertellen verschillende sprekers over wat er komt kijken als beginnende maker. 

  • Wat: 4 korte talks van sprekers uit het culturele veld 
  • Waar: online 
  • Voor wie: beginnende makers die het zelf willen opknappen
  • Kosten: helemaal gratis! 💰

 

The Construction Club Talks #7

Donderdag 22 april 16.00 - 17:30, locatie: Op je digitale beeldbuis 💻

Ontmoet de sprekers

Shirin Mirachor
Shirin Mirachor

Shirin Mirachor - Jouw marktwaarden als jonge maker

Shirin Mirachor is oprichter en directeur van het cultureel instituut in wording (A)WAKE en een van de krachten achter de club/space MONO aan de rand van het centrum van Rotterdam. Hier bouwt ze aan een unieke culturele plek die de toegankelijkheid heeft van een buurthuis, met artistiek-inhoudelijke programma’s die zich verhouden tot het internationale discours,

In haar talk gaat Shirin dieper in op het bewust worden van jouw marktwaarden als jonge maker en hoe je dit kunt vertalen naar sterke tegenprestaties en samenwerkingen met gevestigde organisaties.

 

Binnenkort bekennd
Binnenkort bekennd

Gyor Moore - Trek de juiste klanten aan

Gyor Moore (hij/hem) is een 28-jarige Design Activist uit Rotterdam en hij gelooft dat met creativiteit je de wereld kunt veranderen. Na jarenlang bij agencies gewerkt te hebben besloot hij 3 jaar geleden om zijn eigen creative agency te starten. Daar zet hij zich exclusief in voor topics als LHBTI+ en anti-racisme en heeft hij inmiddels mogen werken voor Pampers, NikkieTutorials en de Nationale Politie.

In zijn talk vertelt hij over hoe je de juiste klanten kunt aantrekken en met design een betere wereld kunt maken.

Kim van Kees de Boekhouder
Kim van Kees de Boekhouder

Nanoah Struik - Een persoonlijke zelfstandige onderneming

Nanoah Struik (21, die/hen) is activist op het gebied van genderdiversiteit, podcast maker van De Genderkwiebus Podcast, schrijver en spreker. Hen komt uit Drenthe maar woont nu in Amsterdam. 

In de talk gaat die zich focussen op een “persoonlijke” zelfstandige onderneming en onzekerheden die er bij een jonge ondernemer soms komen kijken.

 

Voordekunst
Voordekunst

Mies Koppelmans: Crowdfunding

Hoewel je bij crowdfunding als eerste denkt aan een financieringsmiddel, draait crowdfunding veel meer om de marketing van jouw project.

Natuurlijk haal je geld op met je campagne, maar de promotie, het vergroten van de zichtbaarheid en het vertellen van jouw verhaal zijn de echte resultaten.

Mies (die/hen) van voordekunst geeft jou vier tips voor het opzetten van een goede crowdfundingcampagne. 

 

Hoe kom ik aan tickets? 

Op 22 april vindt de eerstvolgende The Construction Club Talks plaats, geheel online. Je kunt een gratis ticket reserveren en ontvangt dan een link waarbij je de digitale interactieve talks bij kunt wonen. Bestel alvast een pizza slice en zet een biertje koud.

🍻🍕.

© 2021