The Construction Club - doe het anders lekker zelf.

The Construction Club Talks #9

Op dinsdag 11 oktober strijkt The Construction Club neer in Maastricht! In samenwerking met het VSBfonds en Zuyd Hogeschool zie je tijdens de TCC Talks expert uit het werkveld die jouw vertellen wat je moet weten als jonge, startende maker.

Wekker

Dat je jong bent en een creatief beroep hebt betekent dat je slim moet handelen.  Wij kunnen je daarmee helpen. Tijdens The Construction Club Talks vertellen wij je alles wat je moet weten over zelfstandig ondernemen als maker.

Ben jij serieus bezig om professioneel te worden in een creatieve discipline? Dan is deze dag voor jou. Als je tenminste zin hebt om te leren hoe je met geld om moet gaan, hoe je jouw verhaal het beste kan vertellen, en hoe je jezelf verkoopt. Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden. Leer van de levenslessen die onze experts je kunnen bieden. Meer weten over de sprekers van deze editie? Scroll naar beneden!

The Construction Club Talks worden mede mogelijk gemaakt door het VSBfonds.

Wekker

In een editie van The Construction Club vertellen verschillende sprekers over wat er komt kijken als beginnende maker. Even de details op een rijtje:

  • Wat: 4 korte talks van sprekers uit het culturele veld 
  • Waar: Zuyd Hogeschool, in Maastricht!
  • Voor wie: Beginnende makers die het zelf willen opknappen
  • Kosten: €7,50! 💰

Zien we je daar?

Regel je tickets

Ontmoet de sprekers

Dide Vonk

De host: Dide Vonk

Dide Vonk is podcastmaker, presentator en theatermaker. Ze is host en maker van de succesvolle podcast 'De Makers'. In De Makers spreekt Dide elke aflevering met een andere maker over de zakelijke en creatieve kant van het makerschap. Hoe zorg je dat er mensen naar je show komen kijken? Hoe verdien je er geld aan? Hoe hou je jezelf productief? Dit soort vragen én de antwoorden hierop komen voorbij.  Ondertussen maakt ze ook podcastseries voor culturele instellingen, zoals Kunsthal Rotterdam, Teylers Museum, Het VriendenLoterij Fonds, Sadettin K en meer. 

Dide Vonk
Gyor Moore
Gyor Moore

Gyor Moore: Van schets tot succes

Gyor Moore (hij/hem) is een 28-jarige Design Activist uit Rotterdam en hij gelooft dat met creativiteit je de wereld kunt veranderen.

Na jarenlang bij agencies gewerkt te hebben besloot hij 3 jaar geleden om zijn eigen creative agency te starten. Daar zet hij zich exclusief in voor topics als LHBTI+ en anti-racisme en heeft hij inmiddels mogen werken voor Pampers, NikkieTutorials en de Nationale Politie.

Gyor’s talk zal gaan over hoe je een onderneming from scratch opzet!

voordekunst
voordekunst

Buro Queer: De basis van boekhouding

"Ik ben Annie, en een tijdje terug heb ik boekhoudkantoor Buro Queer opgericht. Ik had als doel om een boekhouder te zijn voor leuke en interessante mensen, en om hen te helpen bij hun administratie. Ondertussen werk ik met uitvinders, sekswerkers, documentairemakers, activisten en andere lieverds. Veel mensen in de cultuursector worden een beetje gedwongen om ondernemer te zijn, omdat ze in hun werkveld niet gemakkelijk in loondienst kunnen. Maar vaak willen ze niet ondernemen, ze willen gewoon doen wat ze leuk vinden! Daarom ondersteun ik hen bij het zakelijke aspect van hun onderneming.”

Annie’s talk zal gaan over de basis van boekhouding!

voordekunst
voordekunst

Deze spreker wordt binnenkort bekend gemaakt!

Waar wacht je nog op? 

Regel jouw ticket!

Benieuwd naar vorige editie? Lees hier de hand-outs van de sprekers van vorige keer, inclusief handige tips! 

De tips van de vorige editie!

Let op! Deze editie was in het Engels, dus de tips zijn dat ook! (:

The Construction Club Issues: Join the Club!

Dat je jong bent en een creatief beroep hebt, betekent dat je slim moet handelen. The Construction Club is voor nieuwe makers. Wij vertellen je alles wat je moet weten om het zelf op te knappen. Elke maand versturen we een nieuwe The Construction Club Issue, met gecureerde artikelen over het leven van een startende maker en met kansen uit het culturele veld. 

Wil jij ook de issues elke maand in je inbox? 

Klik hier om je aan te melden!
© 2024