Junior Businessdag - doe het anders lekker zelf.

The Construction Club is voor nieuwe makers.

Wij vertellen je alles wat je moet weten om het zelf op te knappen.

De volgende editie van The Construction Club vindt plaats op 30 oktober in Den Haag.

Er is beperkt plek, dus reserveer nu: 

The Construction Club #4: Den haag

Woensdag 30 oktober 16.00 - 18.00, locatie: PIP, Den Haag

Wekker

Dat je jong bent en een creatief beroep hebt betekent dat je slim moet handelen.  Wij kunnen je daarmee helpen. Tijdens The Construction Club vertellen wij je alles wat je moet weten over zelfstandig ondernemen als maker.

Ben jij serieus bezig om professioneel te worden in een creatieve discipline?

Dan is deze dag voor jou. Als je tenminste zin hebt om te leren hoe je met geld om moet gaan, hoe je jouw verhaal het beste kan vertellen, en hoe je jezelf verkoopt. 

Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden. Leer van de levenslessen die onze experts je kunnen bieden. 

Wekker

Ontmoet de sprekers

Marlou van Makerting

Marlou van Makerting: vind je eigen doelgroep

Marlou van Gennep – Jansma is de oprichtster van het nieuwe online platform Makerting, Marketing voor Makers. Daar combineert ze al haar marketingkennis en -ervaring met de liefde voor design en kunst.  Ze legt samen met Makers de basis voor hun toekomstige succes. 

Wil je weten wie je kopers of opdrachtgevers zijn? Tijdens The Construction Club krijg je 4 praktische tips & tricks over de kern van jouw merk en het vinden van de juiste doelgroep daarbij.

Foto: Charlotte Visser

Marlou van Makerting
Jorgen Karskens
Jorgen Karskens

Jorgen Karskens: Hoe vraag je subsidie aan?

Jorgen gaat al lang mee in de culturele sector. Jorgen Karskens werkt momenteel als zakelijk leider bij [email protected], een internationale werkplaats voor keramiek. Daarvoor werkte hij als hoofd Beeldende Kunst en Film bij het Amsterdams Fonds voor de Kunst.

Na deze talk weet je hoe fondsen denken, welke fondsen er zijn, hoe je de juiste kiest voor jouw plannen en hoe je een goed plan schrijft!

Voordekunst

Alyssa Mahler: Crowdfunding

Hoewel je bij crowdfunding als eerste denkt aan een financieringsmiddel, draait crowdfunding veel meer om de marketing van jouw project.

Natuurlijk haal je geld op met je campagne, maar de promotie, het vergroten van de zichtbaarheid en het vertellen van jouw verhaal zijn de echte resultaten.

Alyssa van voordekunst geeft jou vier tips voor het opzetten van een goede crowdfundingcampagne. 

Voordekunst
Hyshil Sander
Hyshil Sander

Hyshil Sander: Persoonlijk ondernemen als creative

Hyshil Sander is illustrator, creative director en docent aan de opleidingen Creative Business en Communicatie op de Hogeschool van Amsterdam. Ze heeft drie boeken gemaakt, waaronder een door haar geschreven en geïllustreerd kinderboek. Ze werkte samen met De Nationale Opera en Ballet, Het Parool en DWDD. 

Na deze talk weet je hoe je op een persoonlijke manier onderneemt, maar ook op welke momenten het juist belangrijk is te weten dat je niet je bedrijf bent.

 

Puck van Dijk
De presentatie is in handen van Puck van Dijk, theaterregisseur en bevoegd theaterdocent. 
Ze is co-founder en artistiek leider van PLAY productions waar ze immersieve voorstellingen maakt die bestaan uit een integratie van film, theater, locatie en technologie. 

The Construction Club #4 in Den Haag wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Den Haag, matchfundingpartner van voordekunst.

Lees meer

Hoe kom ik aan tickets? 

Op 30 oktober vindt de eerstvolgende The Construction Club plaats in Den Haag. Schrijf je nu in! 

© 2020