Stap 8: Updates bij je project.

Project updates dienen als blog van het project. Ze zijn een geweldige manier om je voortgang te delen, en je dank te uiten aan je donateurs. Bij het plaatsen van een project update wordt automatisch een e-mail verstuurd naar alle donateurs die hier toestemming voor hebben gegeven. Daarnaast zijn openbare updates voor iedere bezoeker zichtbaar op je projectpagina.

Deel je enthousiasme Terwijl jouw project live staat en de looptijd vordert, houd je de donateurs geïnformeerd en geïnspireerd om te helpen bij het bekendmaken en daarmee financieren van je project. Jouw crowdfunding-avontuur is een verhaal waar steeds een hoofdstuk aan wordt toegevoegd. Eerste versies van de opnames, foto’s van de fundraising-BBQ of het allereerste kostuum. Deel ze met je publiek, plaats foto’s en filmpjes, houd ze betrokken en maak ze net zo enthousiast als jij.

Succes moet je delen Wanneer jouw project gefinancierd is blijft jouw pagina op voordekunst actief. Je kunt via de updates je donateurs bedanken en het eindresultaat laten zien. Jouw project dat zij mede mogelijk hebben gemaakt! Laat donateurs en toeschouwers meekijken en genieten hoe het project tot leven komt. Je kunt ze nog verder betrekken bij je project en op deze manier een duurzame band opbouwen waar je in de toekomst veel profijt van zult hebben. Deel recensies, pers, en foto's van het project. Het eindproduct is de kroon op je crowdfundingactie.

© 2016