Stap 7 - Updates

Houd je donateurs op de hoogte.
Projectupdates

Plaats updates, en houd zo je fans enthousiast.

Jouw crowdfunding-avontuur is een verhaal waar steeds een hoofdstuk aan wordt toegevoegd. Eerste versies van de opnames, foto’s van de fundraising-BBQ of het allereerste kostuum. Deel ze met je publiek, plaats foto’s en filmpjes, houd ze betrokken en maak ze net zo enthousiast als jij. Hoe? Dat kan door middel van updates!

Updates dienen als blog van het project. Een geweldige manier om je voortgang te delen, en je dank te uiten aan je donateurs. Bij het plaatsen van een projectupdate wordt automatisch een e-mail verstuurd naar alle donateurs die hier toestemming voor hebben gegeven. Daarnaast zijn openbare updates voor iedere bezoeker zichtbaar op je projectpagina.

Terwijl jouw project live staat en de looptijd vordert, houd je de donateurs geïnformeerd en geïnspireerd om te helpen bij het bekendmaken en daarmee financieren van je project.

Crowdfunding Instagram
Crowdfunding
crown

Succes moet je delen

Blijf updates plaatsen nadat je project geslaagd is.

Ook nadat je project gefinancierd is, blijft jouw pagina op voordekunst actief. Je kunt via de updates je donateurs bedanken en het eindresultaat laten zien. Zij hebben het mede mogelijk gemaakt, dus ze zijn sowieso geïnteresseerd!

Laat donateurs en toeschouwers meekijken en meegenieten met het project dat langzaam tot leven komt. Zo bouw je een duurzame band met ze op waar je in de toekomst veel profijt van zult hebben.

Deel recensies, pers, en foto's van het project. Het eindproduct is immers de kroon op je crowdfundingactie.

Meer tips nodig?
Lees onze uitgebreide blogpost over het plaatsen van updates, inclusief een heleboel inspirerende voorbeelden en inside info.
© 2018