vlag

Maak gebruik van de nieuwste Canon-apparatuur voor het realiseren van jouw film- of fotografieproject!

Gearbooker en voordekunst vieren samen 10 jaar voordekunst!
We zijn op zoek naar filmmakers en fotografen! Heb jij een tof project op de plank liggen maar mis je nog de benodigde apparatuur? En wil je financiering ophalen via crowdfunding?
In samenwerking met Gearbooker en Canon kun je nu kans maken om de nieuwste Canon-set te gebruiken voor het realiseren van jouw fotografie- of filmproject!
Lees hieronder meer 👇

 

Hoe werkt het?

Meld je aan!

Laat ons weten voor welk project je de Canon-set wilt gebruiken en waarom en stuur werk mee dat jouw illustreert als maker!

We selecteren 3 makers

Samen met Gearbooker en Canon selecteren we drie deelnemers die de mogelijkheid krijgen om Canon-apparatuur te gebruiken om hun project te realiseren!

Aan de slag!

Ben je geselecteerd? Dan kun je jouw project gaan schieten met de nieuwe camera van Canon en publiek en financiering vinden via crowdfunding op voordekunst!

In the spotlight

We zullen er ook voor zorgen dat er een professionele behind-the-scenes video gemaakt waarin zowel Canon als Gearbooker jou als maker aan de wereld presenteren! 

Meedoen?

De deadline is 1 december!

Meld je aan!

Nog vragen? Deze kun je richten aan [email protected]

De belangrijkste spelregels

  • Het project is via crowdfunding op voordekunst mogelijk gemaakt
  • Je gaat je project binnen aanzienbare tijd filmen of fotograferen
  • De deadline voor aanmelding is 1 december.
camera

Over Gearbooker

Waarschijnlijk herken je het als maker. Je wilt apparatuur eerst even uitproberen voor je het aanschaft. Of je hebt het alleen maar voor die ene specifieke opdracht nodig, en om het nou daarvoor alleen te kopen..

Dat snappen ze bij Gearbooker, een superhandige site waarop je geluids-, film- en fotografieapparatuur kunt huren van andere gebruikers. Gearbooker gelooft in het ontsluiten van creativiteit voor iedereen. Waarom zou je je in jouw creatieve ambities laten beperken door de apparatuur die je toevallig bezit (of niet)? Zo deel je je passie met anderen en realiseer je sneller je creatieve project - een perfecte match met voordekunst.

Speciaal voor ons tienjarig jubilieum hebben we een ludieke actie opgezet voor film- en fotografie makers.

© 2021