Hoera!! Sander Kok - Nu Ik Je Kan Zien is geslaagd!

Dankzij 73 donaties die samen € 8.110 opleverden voor Sander Kok.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Nu Ik Je Kan Zien

Tiener Rik worstelt met het doorbreken van verwachtingspatronen binnen zijn agrarische familie.

Sander Kok
Sander Kok
Filmmaker/student

Hoi, mijn naam is Sander Kok en ik ben 4e jaars filmstudent aan de St. Joost Academie in Breda en ben werkzaam bij een AV-bedrijf in Delft.

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Early viewer

  Ontzettend bedankt voor deze bijdrage! U krijgt een (tijdelijke) link opgestuurd zodat u thuis de film kunt kijken wanneer deze nog niet is uitgekomen!

 • € 10 of meer
  Update!

  Bedankt voor de donatie! U zult via de mail op de hoogte gehouden worden over het maakproces van de film!

 • € 20 of meer
  Digitale filmposter!

  Hartelijk dank voor deze donatie! U zult op de hoogte gehouden worden via de email en ontvangt ook de digitale filmposter van de film!

 • € 75 of meer
  Jezelf zien schitteren!

  Heel erg bedankt! Uw naam komt in de aftiteling van de film te staan!

 • € 100 of meer
  Filmpremière!

  Wauw, dankjewel! Uw naam komt in de aftiteling van de film te staan en u ontvangt 2 kaartjes voor de film première in juli die in het Chassé theater in Breda gaat plaatsvinden! Ook ontvangt u de digitale filmposter en wordt u op de hoogte gehouden over de verdere ontwikkelingen van het filmproces.

 • € 200 of meer
  Speciale Q&A Filmscreening!

  Fantastisch! U wordt uitgenodigd voor een speciale filmscreening met de regisseur en deel van de cast en crew. Hier wordt de film bekeken en is er tijd voor een uitgebreide Q&A met de makers. U ontvangt een fysieke filmposter, krijgt een digitale link naar de setfoto’s die tijdens de draaidagen zijn gemaakt en u krijgt een kopie van het scenario toegestuurd!

 • € 500 of meer
  Schitteren in de aftiteling!

  BIZAR! Ontzettend bedankt voor deze donatie. U bent nu officieel partner van de film en uw (bedrijfs)naam, incl logo, zal getoond worden op de aftiteling van de film! Ook krijgt u alle bovenstaande rewards + de uitnodiging voor de speciale filmscreening!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023