Hoera!! Liefs, Annemieke - Liefde Werkt, het boek. is geslaagd!

Dankzij 61 donaties die samen € 5.008 opleverden voor Liefs, Annemieke.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Liefde Werkt, het boek.

We hebben meer liefde nodig in de zakelijke wereld. Daar gaat het boek Liefde Werkt over. Doe je mee?

Liefs, Annemieke
Liefs, Annemieke

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Boek met jouw naam

  Jouw naam wordt vermeld in het boek, als een van degenen die verschijning mede mogelijk heeft gemaakt! En natuurlijk ontvang je het boek Liefde Werkt met je naam erin als een van de eersten, inclusief een boekenlegger, verzendkosten en een handtekening.

 • € 30 of meer
  Liefde Werkt, het boek

  Je ontvangt het boek Liefde Werkt als een van de eersten. Inclusief verzendkosten, een bijpassende boekenlegger en een handtekening.

 • € 45 of meer
  Boek én poster Manifest van de Liefde

  Je ontvangt het boek Liefde Werkt plus een poster van het Manifest van de Liefde, inclusief een handtekening, een bijpassende boekenlegger en verzending.

 • € 55 of meer
  Twee boeken: Liefde Werkt én Hybride bijeenkomsten

  Je ontvangt het boek Liefde Werkt én het boek Hybride bijeenkomsten, een praktische gids voor effectief en sprankelend samenwerken direct na verschijning. Inclusief verzendkosten.

 • € 125 of meer
  Boek plus een uur samen sparren :-)

  Je ontvangt het boek Liefde Werkt met een boekenlegger, inclusief verzendkosten. Samen plannen we bovendien een uur in om online te sparren over Liefde & Werk of een ander onderwerp.

 • € 250 of meer
  Boek én een webinar voor jouw team/collega's

  Je ontvangt het boek Liefde Werkt met een bijpassende boekenlegger, inclusief verzendkosten. Bovendien verzorgt Annemieke een webinar (online dus:-)) over het thema Liefde en Werk van een uur voor jouw eigen bedrijf/organisatie of club.

 • € 500 of meer
  Echte liefde.... -> live interactieve workshop

  Annemieke verzorgt live bij jou op locatie in het Noorden van het land een interactieve workshop van een dagdeel over Liefde & Werk. (Werken jullie verder weg? Dan overleggen we over de vergoeding voor reistijd/-kosten.) Natuurlijk ontvang je ook een exemplaar van het boek Liefde Werkt met een bijpassende boekenlegger (inclusief verzendkosten).

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023