Hoera!! uitgeverij Lente, Rhenen - Vrouwen die muren afbreken is geslaagd!

Dankzij 206 donaties die samen € 20.095 opleverden voor uitgeverij Lente, Rhenen.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Vrouwen die muren afbreken

Draag je steentje bij aan de realisatie van het boek 'Vrouwen die muren afbreken; 22 opbouwende verhalen'

uitgeverij Lente, Rhenen
uitgeverij Lente, Rhenen
Verhalen en Beelden

'Vrouwen die muren afbreken' is een project geïnitieerd door Veronique Konings en bestaat uit een boek, expositie en empowerment workshops.

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Muurdoorbrekende Boekpresentatie!

  Je bent onze gast op de boekpresentatie op zondagmiddag 4 september in Utrecht. Voorafgaand kun je deelnemen aan twee Empowerment workshops verzorgd door een van de murenafbreeksters uit het boek. We trakteren op een drankje, er is een muzikaal optreden en je ontvangt een door Veronique Konings en Ilvy Njiokiktjien gesigneerd exemplaar van het boek.

 • € 20 of meer
  Steentje

  Wat fijn dat je een steentje bijdraagt aan de realisatie van ‘Vrouwen die muren afbreken’, dankjewel!!

 • € 35 of meer
  Boek 'Vrouwen die muren afbreken'

  Heel veel dank! Je ontvangt begin september een exemplaar van ‘Vrouwen die muren afbreken’.

 • € 45 of meer
  Wandelen door Wijk C

  Dit wil je niet missen! Een van de murenafbreeksters uit het boek, Corrie Huiding-Stomp, verzorgt een rondleiding door haar Wijk C. Een wandeling die beslist indruk gaat maken. Van tevoren ontvang je een exemplaar van ‘Vrouwen die muren afbreken’.

 • € 100 of meer
  Word jij een mompreneur?

  Murenafbreekster Nadoua Dahmane biedt de online challenge cursus Sustainable Mompreneur aan. Je ontvangt twaalf video’s waarin je duurzaamheidssleutels leert implementeren in je leven en werk, zoals: veerkracht, balans, leiderschap en mindset. Uiteraard inclusief het boek ‘Vrouwen die muren afbreken’.

 • € 100 of meer
  Als kunstenaar aan de slag

  Samen met de muurafbrekende kunstenaar Joyce Overheul ga je een dag werken aan één van haar kunstwerken in wording in haar atelier in Utrecht. Ook ontvang je een exemplaar van ‘Vrouwen die muren afbreken’.

 • € 150 of meer
  Oploskoffie

  Murenafbreekster Marjon Moed biedt ‘De Oploskoffie’ aan. Dat betekent dat je met haar een digitaal consult kunt inplannen om een klein probleem te bespreken. Er is geen tijd aan gebonden, oplossing gegarandeerd!

 • € 200 of meer
  Hoe gaaf is dit!!

  Je gaat met murenafbreekster Gonda de Haan een ochtend mee op de vuilniswagen! Hou je goed vast als je de Utrechtse wijken vanuit een gloednieuw perspectief bekijkt! Je krijgt een opvallend hesje (voor zichtbaarheid) en werkschoenen via Gonda. Uiteraard inclusief het boek ‘Vrouwen die muren afbreken’.

 • € 250 of meer
  Sparren met Natalja Macnack

  Murenafbreekster Natalja Macnack biedt een sparring sessie van 1,5 uur aan voor iemand die een goed idee heeft en nog niet weet hoe zij/hij het aan moet pakken. Deze persoon kan gebruik maken van het uitgebreide netwerk van Natalja. Uiteraard inclusief het boek ‘Vrouwen die muren afbreken’.

 • € 450 of meer
  Professionele klusvrouw

  Wil je nu eindelijk dat de ontbrekende tegels in de badkamer worden gezet of heb je een andere dringende klus in huis die al veel te lang ligt te wachten op handige handen? Murenafbreekster Hieke Grootendorst biedt een halve dag gratis klussen aan (inclusief vervoer binnen NL, exclusief materiaal). Uiteraard inclusief het boek ‘Vrouwen die muren afbreken’.

 • € 2.200 of meer
  De expositie 'Vrouwen die muren afbreken' bij jou aan de muur

  De expositie 'Vrouwen die muren afbreken' hangt in 2023 twee maanden in jouw bedrijf, bestaat uit tien foto’s van 60x90 cm en tien teksten van 70x90 cm plus een introductietekst van 70x90 cm. Als een ophangsysteem aanwezig is komen we de expositie zelf ophangen! Ook ontvangen jullie tien exemplaren van het boek ‘Vrouwen die muren afbreken’.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023