Hoera!! EGORITME De Film - EGORITME De Film is geslaagd!

Dankzij 128 donaties die samen € 10.786 opleverden voor EGORITME De Film.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

EGORITME De Film

Hoeveel ogen moeten er op jou gericht zijn tot je gezien wordt?

EGORITME De Film
EGORITME De Film
Korte fictiefilm

EGORITME is een korte fictiefilm die zich focust op de eenzaamheidsproblematiek onder jongeren en het belang van het uitgaansleven.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 500 of meer
  Co-producer en alle hierboven genoemde rewards.

  Je komt als Co-producer op de aftiteling, daarbij ben je welkom op de set om het realiseren van de film bij te wonen en ben je uitgenodigd voor de premiere van de film. Ook ontvang je een ’EGORITME’ T-shirt, een online link om de film onbeperkt te bekijken, een ‘EGORITME’ Beanie en een set ‘EGORITME’ stickers.

 • € 10 of meer
  Online link voor 'EGORITME' De Film en 'EGORITME' stickers

  Je ontvangt een link om EGORITME eenmalig online te kijken en een set 'EGORITME' stickers.

 • € 25 of meer
  Naam in de aftiteling van 'EGORITME' de film.

  Je naam verschijnt als special mention in de aftiteling. Daarbij ontvang je een set ‘EGORITME’ stickers en een link om de film eenmalig online te kijken.

 • € 50 of meer
  'EGORITME’ beanie en alle hierboven genoemde rewards

  Je ontvangt een originele 'EGORITME' beanie, je naam verschijnt in de aftiteling en je ontvangt een set 'EGORITME' stickers en een link om de film eenmalig online te kijken.

 • € 100 of meer
  Onbeperkte online link voor 'EGORITME' De Film en bovengenoemde rewards

  Je kan met deze link onbeperkt de film zien! Daarbij ontvang je een ‘EGORITME’ beanie, een special mention in de aftiteling te staan en je ontvangt een set ‘EGORITME’ stickers.

 • € 250 of meer
  ‘EGORITME’ T-shirt en alle hierboven genoemde rewards.

  Je ontvangt een origineel ‘EGORITME’ T-shirt! Ook ontvang je een link waar je de film onbeperkt kan bekijken, een ‘EGORITME’ Beanie, een special mention in de aftiteling en een set ‘EGORITME’ stickers..

 • € 1.000 of meer
  gesigneerde ‘EGORITME’ filmposter en alle hierboven genoemde rewards.

  Je ontvangt een ingelijste ‘EGORITME’ filmposter, gesigneerd door de cast en crew. De regisseur van de film, Sybren Ypma, neemt persoonlijk contact met je op om je te bedanken. Daarbij kom je als Co-producer op de aftiteling, ben je welkom op de set om het realiseren van de film bij te wonen en ben je uitgenodigd voor de premiere van de film. Ook ontvang je een ‘EGORITME’ T-shirt, een online link om de film onbeperkt te bekijken, een ‘EGORITME’ beanie en een set ‘EGORITME’ stickers.

 • € 2.000 of meer
  Outfit hoofdpersonage en alle hierboven genoemde rewards.

  Deze unieke reward is voor de voordekunst-sponsor die naar huis gaat met de outfit van het hoofdpersonage ‘Lilo’. Deze unieke outfit is in samenwerking met het Haags modemerk ‘Reconsider’ ontworpen voor de film. Daarbij ontvang je alle hierboven genoemde rewards inclusief een ingelijste ‘EGORITME’ filmposter, gesigneerd door de cast en crew. Ook neemt Sybren Ypma, regisseur van de film, persoonlijk contact met je op om je te bedanken.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023