Handig: een cursus speciaal voor crowdfundingvideo’s

Handig: een cursus speciaal voor crowdfundingvideo’s

Een goede promotievideo op je crowdfundingpagina is belangrijk. De video van je crowdfundingcampagne is het eerste wat donateurs op je pagina te zien krijgen. Maar hoe maak je een goede video? Niet iedereen is the next Steven Spielberg, dus voor alle crowdfunders bieden de Videomakers uitkomst met een speciale cursus! 

De promotievideo van je crowdfundingcampagne is het visitekaartje van je campagnepagina op voordekunst. In 1 minuut weet jouw potentiële donateur namelijk wie jij bent, waarom je gaat crowdfunden en waarom het zo belangrijk is dat ze aan jouw project gaan doneren. 

De Videomakers snappen als geen ander dat je graag voor een klein bedrag een mooie video wilt maken, maar dat je misschien ook nog niet helemaal weet hoe je dat realiseert. Daarom bieden zij voor een klein prijsje een cursus Crowdfunding Video aan,  speciaal voor creatievelingen en kunstenaars die hun idee kort en krachtig in video willen pitchen!

‘’Een goede video is een onmisbaar onderdeel van je crowdfundingcampagne. Weet je je kijker te raken, dan wordt hij nieuwsgierig en gaat op zoek naar meer informatie. Wat weer kan leiden tot een donatie. Wij willen daar graag bij helpen’’ - Riske en Grietje van de Videomakers

Van de voorbereiding, filmen tot aan montage: in 4 lessen lever jij zelf een mooie video af die je direct kunt inzetten. En je hebt ook geen high-tech apparatuur nodig, je kunt de video gewoon maken met je telefoon of met de camera die je al in huis hebt. 

De kosten? 45 euro. je kunt hier meer informatie vinden over de cursus crowdfundingvideo.  Maar goed nieuws! Speciaal voor de feestdagen ontvang jij 5 euro korting als je de code ‘Crowdfundfilm’ invoert bij het afrekenen. Geldig tot en met 5 januari, dus wees er snel bij!

Sowieso is het interessant om eens een kijkje te nemen op de site van de Videomakers want hij staat boordevol tips over het maken van video’s. 

Dus waar wacht je nog op? Camera, lights, action! Stuur vandaag nog jouw idee in.

© 2022