[vacature] Projectmedewerker Communicatie bij voordekunst (gesloten)

[vacature] Projectmedewerker Communicatie bij voordekunst (gesloten)

Voordekunst is hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector.

Een positieve beweging die erop gericht is om culturele projecten te realiseren. Mogelijk gemaakt door de mensen waar het uiteindelijk voor bedoeld is, het publiek of beter nog: de ‘crowd’.

Voordekunst geeft advies, begeleidt crowdfunding en helpt zo de doelen van kunstenaars én de creatieve sector te bereiken. Donateurs kunnen via onze website direct en gemakkelijk bijdragen aan het project van hun keuze. Met kleine en grote donaties van particulieren en bedrijven zijn via voordekunst al meer dan 2000 projecten succesvol gefinancierd.

 

Voordekunst breidt uit en zoekt daarom momenteel een

Projectmedewerker communicatie (gesloten)

(full-time dienstverband, vanaf februari/maart 2017).

Als Projectmedewerker Communicatie ben je de steun en toeverlaat van onze Marketeer Jelle en natuurlijk ook van de overige medewerkers bij voordekunst. Je voert de acties uit waarmee we onze diensten onder de aandacht krijgen bij een breder publiek. Dit publiek varieert van kunstenaars en kunstinstellingen tot potentiële nieuwe donateurs.

Je bent goed op de hoogte van de nieuwste communicatiestrategieën en je weet met welke middelen en via welke kanalen je traffic naar voordekunst.nl kunt genereren en de betrokkenheid bij ons platform kunt vergroten. Daarnaast ben je creatief en denk je actief mee met je collega’s, maar ook met onze partners van Digital Natives en Vruchtvlees hoe we nog meer mensen ‘voordekunst’ kunnen krijgen. Je vindt het leuk om te schrijven, verhalen te verzamelen en deze bij publiek onder de aandacht te brengen. 

deze vacature is gesloten

© 2017