NIEUW: Uitgebreide projectupdates

NIEUW: Uitgebreide projectupdates

De updatefunctie is bedoeld voor makers om hun donateurs makkelijk en snel op de hoogte te brengen van de voortgang van het project, tijdens én na de campagne. Wij hebben deze functie nu uitgebreid en maken het zo nog makkelijker om jouw donateurs te bereiken!

Voorheen kon je alleen updates versturen naar een hele lijst: iedereen die gedoneerd had, en de mensen die jouw campagne als 'Favoriet' hadden aangemerkt. 

De nieuwe updates kun je echter naar bepaalde groepen sturen die aan zekere voorwaarden voldoen. Je kunt bijvoorbeeld een update sturen naar iedereen die meer dan €100 heeft gedoneerd. Of aan mensen die aan jouw vorige campagne gedoneerd hebben. Of aan mensen die een bepaalde tegenprestatie hebben gekozen. 

Voor je het bericht definitief verstuurt krijg je een pop-up te zien waarin je te zien krijgt hoeveel mensen er precies dit bericht in hun mailbox zullen ontvangen. Zo kun je ook zien of het per ongeluk heel veel mensen zijn, of helemaal niemand. 

Bekijk de opties bij de nieuwe knop "Berichten plaatsen" in je profiel. 

Alle nieuwe functies

Wij rollen deze week een heleboel nieuwe websitefuncties uit. Spannend! Wil jij weten wat er precies verandert? Lees dan de volgende artikelen: 

  1. Expertbegeleiding: wat houdt het in?
  2. NIEUW: De activatiepagina 
  3. NIEUW: Tussendoelen
  4. NIEUW: Het dashboard voor makers
  5. NIEUW: Uitgebreide projectupdates

 

Heb je een creatief idee maar weet je niet zeker of crowdfunden iets voor jou is?

Stuur het hier naar ons op, en binnen 2 dagen reageert een expert met advies over hoe crowdfunding je dichter bij jouw droom kan brengen.

Maak het samen: voordekunst

© 2024