Online kickoff met Prins Bernhard Cultuurfonds Zeeland!

Online kickoff met Prins Bernhard Cultuurfonds Zeeland!

Zeeuwse makers opgelet! Samen met Prins Bernhard Cultuurfonds Zeeland organiseren we op 3 juni van 15:00 tot 16:30 uur een online workshop Kickoff crowdfunding. Denk jij na over het starten van een crowdfundingcampagne om jouw creatieve project te financieren? Dan is deze workshop iets voor jou.

Zet samen met voordekunst de eerste stappen in het vormen van een crowdfundingcampagne en hoor wat Prins Bernhard Cultuurfonds Zeeland kan betekenen voor jouw project.

Voor wie is het bedoeld? Iedereen uit Zeeland die nadenkt om een crowdfundingcampagne te starten voor een creatief project.

Wat gaan we doen? Tijdens de Kickoff Crowdfunding krijg je persoonlijke begeleiding bij het opstarten van het project, om jouw campagne met een voorsprong te beginnen.

Verder krijg je alle tips, kijken we naar best practices en gaan we samen werken aan de opzet van jouw eigen crowdfundingproject en gaan we in op wat Prins Bernhard Cultuurfonds Zeeland kan betekenen voor jouw project. Binnen anderhalf uur weet je precies wat je te doen staat en kun je van start met het voorbereiden van je campagne!

Het evenement is volledig online en gratis. Reserveer je kaartje hier.

 

Deze Zeeuwse makers gingen je al voor!

Kees van Vredegem met zijn CD en videoclip

Kees maakt als sinds de jaren 70 muziek. De muziek die hij recent maakte wilde hij op een CD opnemen en er een bijpassende clip bij maken. Dankzij de crowd haalde hij 4505 euro op. Drie donateurs doneerden 20 euro en mochten op de foto met Kees, daarbij zei hij: ‘’Dan kun je meteen de mooie provincie Zeeland zien!’’

XXkbI6Z1tQpJcWaZ.jpeg

 

De drie dansende dames in staal

Zus van Zand is beeldend kunstenaar en mocht drie grote beelden uit haar kunstproject ‘Dansende Dames’ tentoonstellen tijdens Kunstschouw in Zeeland. Ze haalde haar doelbedrag en daarom mochten haar Dansende Dames dansen in de Zeeuwse zon en wind. 

tWnFNyMEGqlRF59s.jpeg

 

© 2024