Onze nieuwe projectassistenten staan weer voor je klaar!

Onze nieuwe projectassistenten staan weer voor je klaar!

Het culturele seizoen is weer van start en dat betekent dat er ook weer drie enthousiaste projectassistenten klaar staan om makers te ondersteunen bij hun crowdfundingcampagne. Met advies, tips of soms gewoon een luisterend oor. 

Richard Klink

Richie

Hoi! Ik ben Richard. Sinds vorig jaar heb ik de opleiding Media Music afgerond aan het ArtEZ conservatorium. Voordekunst is mij niet vreemd, ik heb zelf tweemaal gecrowdfund via voordekunst met de band Art of Bridges en met succes! Vanuit die ervaring zie ik hoe waardevol voordekunst is voor ambitieuze nieuwe kunstenaars die via dit platform een eerste serieuze stap kunnen zetten in het behalen van hun doelen en dromen. En niet alleen voor muziekprojecten, ik zie nu ook dat het een interessante broedplaats is voor allerlei verschillende disciplines. Ik maak zelf muziek onder de artiestennaam Arkae of ik  schrijf en maak muziek in opdracht voor bijvoorbeeld reclames, theater of andere media met het bedrijfje Flamindigo.

Eva Bos

eva

Hela, ik ben Eva en studeer Taal- en Cultuurstudies aan de Universiteit van Utrecht. In deze bachelor heb ik veel vrijheid en kan ik mij in verschillende richtingen verdiepen. Dat kan gelukkig ook bij voordekunst, mijn nieuwsgierigheid wordt geprikkeld door de verschillende diverse projecten en makers die zich aan kunnen melden bij voordekunst! Daarnaast vind ik dat in Nederland te weinig wordt geïnvesteerd in kunst- en cultuur en door makers te begeleiden bij hun crowdfundingcampagne kan ik mijn steentje bijdragen aan de creatieve sector. In mijn vrije tijd oefen ik Mandarijn, luister ik onder andere naar Lana del Rey en Ghostemane of ga ik picknicken als het Nederlandse weer het toe laat!

Fayette Montroos

fayette

Ik ben Fayette, 28 jaar oud en sociaal-cultureel onderzoeker. Voordekunst is een organisatie waar ik jonge creatieve makers kan begeleiden bij hun project, zij laten mij op hun beurt een andere kant van kunst zien. De verschillende projecten op voordekunst zijn allemaal zo anders, de ene dag begeleid ik een maker van een symfonieorkest uit Zwolle, de andere dag denk ik mee met een net afgestudeerde regisseur uit Amsterdam. Ik houd er van sociale-culturele waarden te onderzoeken en maatschappelijke vraagstukken te vertalen naar inzicht of advies. Ik voel me thuis bij het vertalen van belangen als cultuureducatie of jongerenparticipatie.

Denk je ook na over het starten van een campagne? Grote kans dat een van deze toppers jou verder helpt. Stuur hier vrijblijvend je idee in, en ze voorzien jou binnen twee werkdagen van advies!

© 2024