Dit zijn de kersverse ambassadeurs van voordekunst!

Dit zijn de kersverse ambassadeurs van voordekunst!

Leuk nieuws! Vier creatieve makers zijn een jaar lang ambassadeur van voordekunst! Met hun ervaring zetten ze zich in om medemakers te inspireren. Creatieve makers die nog niet eerder gecrowdfund hebben, maar daar wel meer over willen weten. Als makers én crowdfunders delen ze tips en inspirerende voorbeelden. We stellen ze met heel veel plezier aan je voor!

 

Filmmaker Cyriel Guds

 

Cyriel produceert, regisseert, schrijft en acteert en maakte de succesvolle YouTube serie 'Loverboy'. Cyriel kun je kennen van rollen in series als 'De Zwarte Tulp', 'Mocro Maffia' en 'Undercover'. Of misschien van de theaterbewerking van de Franse Film 'Intouchables' of zijn bioscoopdebuut 'Suriname'. Hij rondde vorig jaar succesvol een crowdfundingcampagne af voor de bioscoopfilm 'Loverboy' en haalde bijna 25.000 euro op.

Bekijk de ambassadeurspagina van Cyriel >

 

 

Theatercollectief De Gestampte Meisjes

 

De Gestampte Meisjes zijn een fysiek collectief met snelle voorstellingen met een schaamteloos rauw randje. Esmée en Thenera vormen samen het theatercollectief en rondden al succesvol twee crowdfundingcampagnes af waarvoor ze in totaal 13.000 euro ophaalden. Als theatermakers én crowdfunders inspireren zij jou en andere makers die nog niet eerder gecrowdfund hebben.

Bekijk de ambassadeurspagina van De Gestampte Meisjes >

 

 

Multidisciplinair performer Maria Anouk

 

Maria Anouk is een multidisciplinair artiest en performer. Ze schrijft, danst, speelt gitaar en acteert. Wat doet ze eigenlijk niet? Maria Anouk startte een crowdfundingcampagne voor haar debuut EP 'Found myself in Rock 'n Roll'. Als onafhankelijk artiest financiert Anouk zelf haar creatieve projecten. Bij veel grotere fondsen viel ze net buiten de boot. Crowdfunding leek dus dé oplossing. En met succes: via voordekunst haalde ze 11.000 euro op voor haar EP.

Bekijk de ambassadeurspagina van Maria Anouk >

 

 

Fotograaf Martijn van de Griendt

 

Met zes succesvolle crowdfundingcampagnes is Martijn van de Griendt geen onbekende bij voordekunst. Hij maakte zes fotoboeken mogelijk samen met de crowd én hij hielp in het verleden ook mede fotografen door hen te voorzien van advies over hun crowdfundingcampagne. Een ervaringsdeskundige pur sang als het gaat om crowdfunding voor creatieve projecten.

Bekijk de ambassadeurspagina van Martijn van de Griendt >

 

 

Ook een goed idee? Vertel het ons! Je ontvangt binnen twee dagen vrijblijvend advies op jouw creatieve idee.

© 2024