Achttien miljoen en een Engelstalige website

Achttien miljoen en een Engelstalige website

Dubbel feest deze week: via voordekunst is nu in totaal meer dan € 18 miljoen aan donaties voor creatieve projecten binnengekomen, en we lanceren de nieuwe Engelstalige donatiefunnel! 

EN: We've updated our website! From now on, you can easily switch the language on the project and donation pages to English. Simply click on 'Switch to English' on the upper right hand side of your screen.

We're curious: do you see anything amiss? Odd translations, unclear instructions? Please let us know. We appreciate your opinion! 

Want to try it out? Pick out a project and make the switch to English! 

Wat hebben we gedaan? 

Het was al lang een van onze to-do's, maar nu was er eindelijk ruimte voor: een Engelse versie van de campagne- en doneerpagina's. Omdat mooie projecten niet beperkt hoeven te zijn tot Nederlandssprekende donateurs.

De € 18 miljoen is een mooie mijlpaal, en met de nieuwe Engelstalige site hopen we nóg meer mensen te kunnen bereiken die graag willen doneren aan kunst & cultuur. 

Hoe werkt het? 

In principe is voordekunst een Nederlandstalige website; we richten ons op de binnenlandse maker en de meeste projecthouders spreken Nederlands. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat hun gehele achterban dat ook spreekt.

Daarom geven we vanaf nu de optie om de campagnepagina in het Engels te tonen. Dit kan bewerkstelligd worden door bovenin op het wereldbolletje met 'Switch to English' te klikken. 

ezgif-3-157f4c2d1c 

De browser onthoudt de voorkeur voor Engels, zodat internationale twijfeldonateurs de volgende keer weer automatisch op de Engelse pagina terecht komen. 

Van campagnepagina tot betaling: het hele proces voor de donateur is nu vertaald in het Engels, zodat mensen van over de hele wereld aan Nederlandse creatieve projecten kunnen doneren. 

Wil je het uitproberen? Zoek een project uit en bekijk de Engelse versie! 

Geef feedback! 

Heb jij op- en aanmerkingen over de vernieuwde site? Laat het ons weten; we horen graag je mening over taalgebruik, onduidelijkheden in het proces, en andere dingen die je opvallen. 

 

© 2024